Controlul mental al maselor prin astrologie cu privire la anul 2014

Deja se pare ca sa dat startul la previziunile astrologice pentru 2014, http://blogosfera.piatza.net/almeea/predictiile-pentru-2014-ale-unui-cunoscut-astrolog-canadian-anul-2014-va-fi-anul-revolutiilor-accidentelor-si-protestelor/ , un an cu atentate, accidente, proteste masive contra guvernelor si corporatilor. Parca se asteapta la toate astea, parca revoltele ar fi manevrate cumva de aceasta elita imperialista care doreste un guvern mondial.

Recentul atentat din Rusia tinde sa aprobe predictile cu asasinate din 2014 http://www.ziare.com/stiri/explozie/atentat-sinucigas-intr-o-gara-din-rusia-cel-putin-18-morti-si-zeci-de-raniti-1275068 , revoltele desigur ca se vor accentua asa cum e de asteptat, nemultumirile fata de sistem se vor intensifica, vor fi dezastre naturale sau mai putin naturale, findca drept vorbind acesti imperialisti au puterea sa provoace anumite dezastre „naturale”.

„Datorita schimbarii polilor Soarelui, mai multe milioane de oameni de pe Pamant vor avea diferite simptome (insomnie, eruptii cutanate, dureri de cap, vertij). Vor aparea vechile boli ale omenirii, ca lepra, TBC-ul. Metode alternative de vindecare vor fi dezvoltate din ce in ce mai mult de catre companiile farmaceutice.”-  Mda, le zice boli imprastiate din avioane si puse in mancare.

Presa Romana sa umplut mai ales in ultimile zile cu predictile pentru 2014. Desi presa e controlata de elita imperialista care doreste infintarea unui guvern mondial, e foarte foarte amenintator faptul ca eii dau astfel de stiri programative in Romania.

http://www.romaniatv.net/baba-vanga-previziuni-de-groaza-pentru-pentru-2014_113467.html  si multe altele pe care nu le voi posta findca nu am de gand sa ajut aceasta manipulare

Lafel sa spus despre anul 2013 ca va fi anul marilor schimbari cutremure violente, da, au provocat cutremure, protestele erau normale, iar marile schimbari nu au venit, au fost decat o pacaleala pentru masele de sclavi care se uita la tv si cred tot.

Din 2014 vor creste preturile, se va elibera vanzarea de pamant catre straini, vor continua exploatarea padurilor, vor continua cu manipularea.

Trezitiva, suntem sub control mintal. E REAL  !!!

ramaneti pe frecventa…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s