De ultima ora. Iara escu?

Acest mesaj l’am primit prin email:

Cei trei iezi, cucuieţi (Crin Antonescu, Victor Ponta şi Sorin Oprescu) vor rămîne cu buza umflată… MUGUR ISĂRESCU A FOST CONVINS DE MASONERIE ŞI DE GRUPUL BILDERBERG SĂ CANDIDEZE LA PREŞEDINŢIA ROMÂNIEI! Un nou ESCU ? !!!

Celebrarea a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma s-a încheiat, vineri seara, cu o petrecere restrînsă, unde au fost invitate circa 30 de persoane, la moşia lui Mugur Isărescu de la Săliştea Snagovului. Chermeza a fost prezidată de unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, fostul preşedinte al Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, un apropiat al lui Mugur Isărescu, care, de altfel, a şi aranjat prezenţa acestuia în România. Conform unor surse din Serviciile Secrete, deplasarea lui Etienne Davignon la Bucureşti a scos din buzunarul sponsorilor evenimentului, recte membrii Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma, 200.000 de euro, iar contele de origine iudeo-maghiară a primit pentru discurs 500.000 de euro.

 La eveniment au participat preşedinţii şi vicepreşedinţii celor mai importante bănci comerciale de pe piaţa românească, membri ai ARCR, precum Dragoş Tănase, director general al Gold Corporation. A fost aşteptat şi Traian Băsescu, dar acesta a declinat invitaţia în ultimul moment, pentru că urma să plece la Bruxelles, la înmormîntarea preşedintelui PPE, Wilfried Martens. Nu au lipsit vinurile din crama Isărescu şi delicatesele vînătoreşti. A fost discutată necesitatea găsirii rapide a unei strategii, prin care Gold Corporation să demareze exploatarea de la Roşia Montană pînă la jumătatea anului viitor. Dar, cel mai important subiect a fost candidatura lui Mugur Isărescu la Preşedinţia României. Concret, pînă la sfîrşitul anului, la nivelul Grupului Bilderberg va fi analizată oportunitatea ca Mugur Isărescu să participe la cursa pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni, ca reprezentant al aşa-numitei „drepte” româneşti, reunită  pentru a-i susţine. Cel mai probabil, acesta va candida la  prezidenţialele de anul viitor. De altfel, unul din scopurile pentru care Etienne Davignon a venit la Bucureşti este tocmai acela de a-l determina pe guvernatorul BNR să accepte propunerea. Este evident că ceilalţi veleitari (preşedintele PNL, preşedintele PSD şi primarul Capitalei) nu vor avea şanse. În altă ordine de idei, la aceste aşa-zise discuţii de socializare, de la conacul lui Mugur Isărescu, s-au căutat soluţii pentru deblocarea Proiectului Roşia Montană. Una dintre posibilităţi ar fi aceea ca reprezentanţi ai Grupului Bilderberg să demareze o serie de negocieri cu principalul opozant al proiectului, sponsor al mitingurilor Anti-Roşia Montană, George Sörös. Extragerea aurului de la Roşia Montană reprezintă una din cele mai importante ţinte ale lui Mugur Isărescu, aurul extras urmînd a fi cumpărat, integral, de BNR, care, avînd acces la o sursă primară de metal preţios, va deveni, în momentul demarării  exploatării, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa mondială a aurului.

 

Ramaneti pe frecventa…

id:inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s