Putere Forta si Unitate. Asta se cere.

Acest articol e repostat din data de 30 septembrie deoarece mi-a fost atrasa atentia de postarile diferitelor siteuri de presa si televiziune de dupa postarea acestui articol. Articol original aici https://inspatelerealitatii.wordpress.com/2013/09/30/ultima-dorinta-a-lui-n-ceausescu/. Dar sa revedem ce ne zicea acest articol,

Ultima dorinta a lui N.Ceausescu. Ultimul sef de stat patriot.

La minutul 1:20 privirea lui N. Ceausescu se indreapta spre o zona de unde se aud tipete de disperare, cel mai probabil in acea zona cineva a fost impuscat sau cineva arata o bomba cetatenilor in jurul lui, pentru a provoca panica si haos in multime.

La minutul 4:20 din videoclip,N. Ceausescu constient de ce se intampla si facand legatura cu informatile primite in ultimul timp, adreseaza constient un ultim semnal de alarma poporului. ” Inca odata, doresc sa subliniez ,ca, trebuie, sa, demonstram, cu toata puterea, forta si unitatea, in apararea independentei, integritatii si suveranitatii Romaniei! Aceasta ramane una dintre problemele fundamentale ale intregii noastre natiuni”.

Sa vedem putin de ce N.Ceausescu in momentul in care existau deja rapoarte despre tradari la nivel inalt si viitoare tentative de schimbare a regimului, N.Ceausescu vede agitatia provocata a maselor si – DORESTE SA SUBLINIEZE INCA ODATA!. CA TREBUIE SA NE APARAM INDEPENDENTA ROMANIEI-Astazi Romania este sclava FMI si Bancii Centrale Europene, deci Independenta a fost pierduta. INTEGRITATEA- Astazi Romania este prezentata ca tara tiganilor care fura si violeaza, Romania e tara coruptilor, numai de integritate nu se mai poate vorbi in tara asta, decat in mica masura. si SUVERANITATEA- In 2007 Romania a cedat suveranitatea odata cu intrarea in UE, astazi Romania a pierdut suveranitatea, directivele vin de la consiliul european astia 600 care reprezinta guvernul sunt doar marionete. TOTI din moment ce TOTI tac. PUTEREA-FORTA-UNITATEA, lafel au fost indepartate din mintea Romanului, in locul lor au fost introduse sistematic PUTEREA BANULUI- FORTA INFRACTORULU- DEZBINAREA PRIN TUPEUL UNORA DE A-SI IMPUNE IDEILE BOLNAVE.

PS: Nu sunt comunist, caracterizarea mea facuta lui Ceausescu ca fiind ultimul presedinte patriot poate sa va para unora exagerata si sa-mi ziceti ca ce patriot a fost ala care si-a omorat cetatenii. Era un patriot cu o gandire de ansamblu, in acele vremuri; razboiul rece, emanciparea tehnologica, securitatea a fost in special pentru protejarea tarii de tradatori, de oamenii rai. Important e ca a avut si realizari importante, nu ca si clasa politica de dupa 1989, spuneti voi ce realizari au avut astia in comparatie cu Ceausescu?.

Prietenii la arme in curand.

Id: inspatelerealitatii

Ramaneti pe frecventa.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Acuma ne spune si Romania TV care a fost dorinta lui N. Ceausescu „privind casa poporului”- http://www.romaniatv.net/ultima-dorinta-a-lui-nicolae-ceausescu-privind-casa-poporului_107115.html

Sa va spun care a fost adevarata dorinta a lui N. Ceausescu privind Casa Poporului?
Scriu in articolul urmator.

Ramaneti pe frecventa…
id:inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s