Marti 19 noiembrie 2013 o zi fatala pentru tara noastra. Divide et impera. Divide si cucereste

ROMANIA NU ARE NEVOIE DE DESCENTRALIZARE! Am fost odata Transilvania-Moldova-Tara Romaneasca . Suntem prea puternici si vor sa ne imparta in zone.

Image

Se pare ca marti  nebunu de Ponta si’a asumat „raspunderea” in guvern pentru descentralizare! Asta va insemna ca tara noastra va fi impartita in zone de directie geografica ( asta ca sa nu para ca ne impart in state mici cu denumiri ) . Odata ce acest plan va fi pus in aplicare, va reprezenta o mare victorie pentru dusmanii tarii care, cred ca prin „divide et imperia” adica sa ne imparta tara in bucati mai mici, cred „eii” ca vom fi mai usor de controlat si manipulat, asa ca vor face referendumuri de exemplu pentru exploatarea gazelor de sist sau pentru exploatarea de la Rosia Montana sau altele, doar in zona in care se incadreaza obiectivele lor, un numar mai mic de oameni care vor fi intrebati la referendum daca vor anumite proiecte, iar oamenilor le va fi spus ca banii de pe acele  proiecte intra in visteria zonei deci pentru progresul economic al zonei. Vor fi multi oameni care mintiti si pacaliti ar accepta asa ceva in ideea ca zona lor se va dezvolta pe baza acelor proiecte si ca viata lor va fi mai buna. Aici ne intrebam, oare muntii Apuseni nu sunt si ai Dobrogenilor? Gazele din Dobrogea nu sunt si ale Aradenilor? Oare Romania nu e tara tuturor, indiferent de pozitia geografica unde se afla, deci dreptul de a decide daca aurul din Apuseni se va exploatat de Canadieni prin RMCC revine intregii populatii a tarii nu doar a regiunii unde sunt incadrati muntii pe care vor sa ii exploateze.  In aceste zone va fi testata si integrarea monedei Euro, si este un prim pas prin care Romanii cei greu de cucerit vor incepe sa accepte si sa constientizeze apartenenta la Imperiul European.

SA NE UITAM PUTIN LA ZONELE CONCESIONATE PENTRU EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST.

Image

Fiecare regiune va avea exploatatorii sai care alaturi de guvern si consiliu local le vor promite oamenilor care locuiesc in acele zone independenta energetica si crestere financiara. Sunt multi, foarte multi oameni care nu sunt informati sau nu ii intereseaza eventualele distrugeri sau furturi provocate tarii, findca acei oameni sunt cu mintea doar la bani si la o viata mai buna. Au saracit tara pina in momentul in care, o crestere de salarii de 200 de RON si creerea unui numar infim de locuri de munca, reprezinta un motiv pentru populatia saraca si disperata sa accepte acesti investitori straini si proiectele lor. O fabrica de telefoane sau cumparatori straini de terenuri agricole pe care promit locuri de munca vor fi la ordinea zile in noile mini state.

Toate astea sa speram ca nu se vor intampla si 2014 va fi un an al schimbarii totale a directiei spre unde se indreapta poporul nostru.

Desteapta-te Romane, din somnul cel de moarte

In care te’adancira, demonii si tiranii. Amin

Ramaneti pe frecventa….

id: inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s