Actiunea2012 platforma civica este o unealta a masoneriei!

Actiunea 2012 este o unealta diversionista a masoneriei, scopul actiunii2012 este de a aduce Basarabia acasa in UE nu pentru unire, aducerea Rep Moldovei in UE si intrarea in Senghen alaturi de Romania nu ar insemna UNIRE! Actiunea2012 este o diversiune pusa la cale de masoni. Asa cum am explicat si in https://inspatelerealitatii.wordpress.com/2013/10/19/basarabia-e-romania-in-numele-meu-nu-sustin-actiunea2012/ , ” miscarea civica actiunea2012″ confisca orice act de protest pentru unire trecand’o sub sigla numelui de cod al masoneriei actiunea2012.

Si cu ochiul mascat in logo carei treaba?

baner

Pe siteul lor oficial vedem la  postarea http://actiunea2012.ro/raspunsul-sucevenilor-la-actul-de-huliganism-de-la-cimitirul-militar-din-chisinau.html ,care la prima vedere are un mesaj bun, la sfarsitul anuntului a fost bagata manipularea,citez din articol:

” Platforma Civică Acțiunea 2012 consideră drept inadmisibilă încălcarea convențiilor internaţionale referitoare la mormintele militarilor căzuţi la datorie și a legislaţiei privind profanarea mormintelor, într-un al doilea stat românesc care își asumă angajamente în vederea intrării de iure în marea familie europeană.”

„Familia Europeana” e Imperiul European, care ne-a adus intentionat in starea asta de saracie si ura. Si daca ar reusi cumva sa inglobeze si „Basarabia” in aceasta familie odioasa, atunci ar trebui sa ramanem datori UE pentru ca ne-au facut unirea.

NU TE INCREDE IN ACTIUNEA2012, iar daca ai fost influentat de actiunile lor de strangere de semnaturi si voluntariat, sa stii ca tu faci toate astea iar meritele sunt luate de ACTIUNEA 2012 . Si nu au fost in stare sa stranga 200.000 de semnaturi din Romania toata vara. Au deschis corturi si asteptau sa treaca lumea sa semneze, bataie de joc, ar fi trebuit sa mearga din usa in usa sa promoveze , asta daca erau seriosi, dar vedem seriozitatea lor. Daca au facut actibilde cu Basarabia e Romania nu trebuie sa ne incredem 100% in ei, suportul lor financiar e ocult.

Fara indoiala in organizatie la nivel inalt exista cineva care e controlat de masonerie!

Image

Ramaneti pe frecventa…

id:inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s