Blogul intra in vacanta de toamna.

Dragi cititori, va multumesc pentru fidelitatea cu care urmariti acest site, Articolele sunt pentru buna informare si siguranta ca nu sunteti singurii.

Blogul intra in vacanta de toamna timp de 7 zile.  Miercurea viitoare voi incepe sa prezint adevarul din spatele realitatii intr-o varianta noua. In timpul vacantei voi primii emailuri pe idul de yahoo inspatelerealitatii de la cine vrea sa posteze pe blog articole. Voi selecta castigatorul sau castigatoarea pentru postul de redactor pe blog, am nevoie ca in email sa apara si CV-ul.

 

PS: pe 31 octombrie va fi luminatia ( pomenirea mortilor) fortele oculte transorma ideea amintirii mortilor in ideea invierii mortilor sub forma unor zombii sau demoni sau draci. Sarbatoarea Halloween in care copii si tinerii si oamenii mari sunt influentati sa se imbrace in demoni si sa se distreze in orgii in acea zi, deci sa ofenseze amintirea stramosilor. Mare atentie sa nu sarbatoresti Hallowenul findca e o indracire. Nu scriu mai mult findca vor scrie alte siteuri, eu atrag atentia.

Va multumesc.

Image

Ramaneti pe frecventa…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s