Arme „ciudate” creeate de Nazii in al 2 Razboi Mondial.

Documentarul este in limba engleza, tehnica nu imi permite sa il traduc, dar azi globalizarea e atat de puternica incat aparoape toata lumea intelege limba engleza, altii o si vorbesc in declaratii oficiale, cum ar fi Basexcu care intreaba presa : ” De ce toata lumea e FOCUSATA pe gazele de sist? .

Documentarul prezinta ingeniozitatea inginerilor Nazisti care au dus la dezvoltarea unor tehnologii care le vedem azi in jurul nostru. Daca atunci tehnologia nu era destul de avansata pentru ca inginerii chiar sa poata creea o tornada de foc cu care sa doboare avioanele, ei bine azi poate. Daca atunci tehnica radar nu permitea CONCENTRAREA unei raze microunde cu o putere destul de mare incat sa topeasca inamicii, astazi poate.
Daca atunci avioanele care astazi sunt denumite Stealh Bomb Fighter si OZNuri au fost imaginate, astazi sunt folosite.
Multe din cate vedem astazi sunt mostenire lasata de Nazisti, acestia si-au mutat baza in SUA dupa terminarea razboiului, unde au continuat experimentele sub protectie americana. Cine stie cate au inventat de atunci pina acum, ce arme actioneaza asupra noastra si noi nu realizam, scopul lor era sa conduca nu sa ucida. Vizionare placuta

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s