Basarabia e Romania, in numele meu. Nu sustin Actiunea2012

Duminica 20 octombrie in Bucuresti va fi protest pentru atragerea atentiei ca Basarabia e Romania si noi vrem unirea fireasca.

Aceast protest este organizat de platforma civica Actiunea2012 care este diversionista si este controlata de o ramura a masoneriei. Majoritatea membrilor din organizatie au idei curate de unire, dar la varf, aceasta platforma civica are in componenta niste tradatori care actioneaza pe 2 fronturi. Ar fi in stare sa se bata cu politia si sa faca greva foamei ca sa fie crezuti ca sunt fideli cauzei, cand defapt ordinele lor sunt diversioniste si manipulatoare. Deci la nivel de conducere si organizare, 2-3 dintre cei cu functii importante sunt tradatori.

Actiunea 2012 are toate caracteristicile unei organizatii tradatoare si diversioniste

1. Are conotatii politice ( cand noi toti stim ca toata clasa politica e corupta )

2. Se numeste actiunea2012 findca e o coalitie a mai multor organizatii ( astfel detine monopolul si dicteaza cand sa se protesteze in strada. Vedeti protestele contra exploatarii au tinut 1 luna zi de zi, dar actiunea 2012 face 2 -3 proteste PE AN, iar acum le face cand lumea vorbeste despre gazele de sist si rosia montana, ca sa mai bage un motiv de gandire oamenilor, ca sa nu ne putem concentra pe un obiectiv.

3.Basarabia e Romania, iar actiunea 2012 vrea sa acorde unor politicieni meritul de a reintregi tara, vor sa bage niste politicieni corupti vanduti in cartile de istorie alaturi de Stefan Cel Mare , de Mihai Viteazul, de Alexandru Ioan Cuza, Maresalul Antonescu.. si altii stiuti si nestiuti . Imaginativa cum ar suna numele adevaratilor eroi pe aceasi lista cu Victor Ponta, Traian Basescu, Crin Antonescu, si alti dusmani ai tarii.

Basarabia e Romania si fara actiunea2012.  Merg la protest in numele meu nu chemat de nici o organizatie.

magnet-basarabia-e-romania

Ramaneti pe frecventa,,,

id:inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s