Suntem intr-un punct critic in trecut.

Cititori ai siteului, va rog informati pe cat mai multa lume, ca sa ii putem opri, si singuri prin orice metode, opriti extractia de gaze de sist sau de aur din tara noastra. Va spun motivele.

Romania detine izvoare de apa ducle interminabile in zonele in care se vrea forarea hidraulica, deci prin injectie cu substante otravitoare. Extractia gazelor de sist e pe locul 2 pentri „eii”, stiti ce e pe locul 1 ? Poluarea apelor potabile de subteran, stiti de ce? Ca sa vina cu firmele de potabilizare a apei si sa ne vanda apa in viitor !! Razboiul nu isi mai are sens in ochii nostrii si devine din ce in ce mai vizibil lucrul asta, am evoluat ca umanitate si nu mai acceptam razboaiele, tarile sunt stabile, cu exceptia romaniei care e rupta in 2, moldova de est e inca rapita, dar razboiul e pe resurse acum. aurul e o componenta importanta in tehnologie, exista ALCHIMISTI care din trecut au avut nevoie de aur pentru experimentele lor. Astazi fac placi cu microcipuri si au nevoie de aur, fac sateliti si au nevoie de aur, fac creme si substante de ingerat care sa intinereasca corpul exterior si interior. Nustiu daca stiati dar creierul uman poate functiona 900 de ani iar inima 600 , asta in cazul in care consumam de mici cruditati avem o viata activa si inca cateva componente….exista in muntii Carpati sihastrii care au trait 129 de ani si http://jurnalul.ro/special-jurnalul/reportaje/record-national-longevitate-148-ani-635756.html , iar multe atestari puse pe internet cu arhiva despre batrani din tara romaneasca ce au trait cate 170 – 240 de ani au fost sterse se pare de pe internet nu stiu daca mai exista documentele sau au fost clasate ca secrete de stat, tot ce stiu e ca daca esti vegetarian si eviti stresul poluarea si gandesti constructiv si moral traiesti foarte mult. Deci razboiul e pe resurse iar tara noastra lasata de stramosi e fooarte bogata in aceste resurse.

Una dintre resursele extrem de cautate in viitor e apa. iar Romania e o superputere in apa potabila. Desigur ca pe planeta e plin de apa sarata de oceane care poate fi transformata in apa de baut, dar astia nu vor findca ar insemna sa dea drumu motoarelor pe apa. Dar daca tara noastra e extrem de bogata in resursa asta apa potabila, de ce sa riscam sa o contaminam pentru gaz care il vom exporta oricum, si nici macar noi ca altii. iar riscul de a contamina apa subterana e imens si real si se va intampla findca asta se vrea, distrugerea apei potabile ca „eii” sa vina cu firme paravan sa faca centre de depoluare a apei si sa ne vanda apa care ar fi trebuit sa fie gratis ! Oricum deja izvoare de apa din tara noastra sunt cumparate de companiile de sucuri si bere numarul 1 in europa si state, din cauza ca se folosesc cele mai bune apa ies sucurile alea, se foloseste apa din cele mai bune izvoare in timp ce la robinet vine apa tratate in statile de epurare, apa care si-a pierdut latura energetica, o si simti cand vine cu bulele alea albe la robinet si face un gaz deasupra. stii ca ceva sa intamplat cu apa ai. Deci eii ne dau de baut apa cu care sa facut dush, retratata cu soda caustica si flour si in bere si sucuri pline de chimicale baga ce-a mai buna apa.

18 octombrie 2013 la Televizor ruleaza programe de control mental !!

Deci gandeste-te daca vrei sa ii lasi sa faca pasul asta, sa distruga viitorul asa cum au facuto pina acum?, sau de data asta castigam noi !!

Ramaneti pe frecventa…

id: inspatelerealitatii

Anunțuri

Un gând despre „Suntem intr-un punct critic in trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s