Copii indigo . De ce INSTITUTIA „ortodoxia” ramane cu gandirea inchisa? nu stim daca sa radem sau sa plangem de dogme si interpretarea „sfintelor taine”

Copiii de astazi–Cum gandesc adultii Indigo?

Articolul necesita 13 minute de lecturare.

Am primit multe mesaje de la adulti Indigo in ultimele sapatamani si am observat ca in general au doua moduri de gandire. Unii sunt plini de avant, optimisti si cauta moduri in care sa isi utilizeze la maxim capacitatile. Altii sunt tristi,nervosi si cinici, traind cu amintirea experientelor trecute. Nu pot inainta, simt ca viata este grea, fara speranta si sunt de cele mai multe ori blocati in a-i invinui pe ceilalti pentru ceea ce ei vad ca o viata ratata.

Adultii Indigo, asemeni generatiei Indigo actuale pot fi concentrati fie pe aspectele pozitive, fie pe aspectele negative ale energiei indigo. Aspectele negative sunt deseori sustinute de experiente nefericite din copilarie. Adultii indigo, fiind primii care au adus aceasta energie, s-ar putea sa fi avut prea putin sprijin din partea parintilor si a familiei. Au crescut fiind diferiti si incapabili sa se adapteze folosind furia ca un mijloc de protectie impotriva loviturilor celorlalti. Daca nu s-au schimbat cand au crescut, aceasta furie a continuat si a devenit componenta centrala a vietii lor.
Majoritatea indivizilor Indigo aleg furia ca un mod de eliberare a frustrarilor din trecut. In cele din urma ajung la un punct in care trebuie sa aleaga daca sa continue viata ca o persoana furioasa sau sa se impace cu trecutul. Aceia care aleg furia si frustrarea isi limiteaza abilitatea de a-si folosi capacitatile, de a creea ceva minunat pentru ei si de a gasi bucuria in viata. Aceia care aleg sa se impace isi dau inteles si scop vietii, folosind experientele trecute pentru a genera schimbarea.
Adultii Indigo au avut experiente dificile de viata si reconcilierea cu acestea este o alegere pe care trebuie sa o faca. Este usor sa fii furios pentru trecut, dara asta nu il schimba. Adultii Indigo au introdus conceptul alegerii realitatii in care vrem sa traim si chiar ei insisi trebuie sa faca asta. Ei pot alege sa fie furiosi sau impacati, sa isi foloseasca darurile sau sa le retina. Dar, pe de alta parte, noi suntem prfesorii noii generatii Indigo. Nu ii putem invata pe copii nostri sa fie impacati daca noi suntem furiosi. Nu ii putem invata sa isi foloseasca darurile daca noi nu le folosim pe ale noastre. Adultii Indigo au puterea de a alege cum gandesc despre sine si viata lor. Ei sunt prima generatie care are acest dar si este un dar care, daca este folosit cu intelepciune, va conduce la schimbarea pe care isi doresc sa o vada in lume.

http://www.copiii-indigo.ro/index.php?p=2&item=64

Te rog frumos sa citesti chiar daca esti ortodox convins, si eu sunt, dar tu citeste sa intelegi de ce.

Nimeni nu mai vrea sa fie Ortodox in contextul in care ortodoxia are o reprezentare ierarhica si e organizata pe niste dogme care nu sunt explicate oamenilor, nici nu se chinuie sa faca asta decat daca enoriasii o cer , iar sfintele taine sunt o luare cu forta in aceasta organizatie. Inducerea ideii ca suntem pacatosi de la nastere si ca dupa Botez ne stergem pacatele si gata, majoritatea fac altele. e doar luarea fortata in aceasta religie care nu apartine poporului nostru stramosesc. Religia ortodoxa ne-a fost adusa de cuceritori. De ce trebuie sa luam totul dinafara ca fiind adevarat si bun, iar ce e in tara noastra nu e bun si trebuie inlocuit cu cat mai multe idei dinafara. Ortodoxia are o capcana periculoasa chiar in numele ei , ea inseamna Dreapta-Credinta, in felul acesta au fost inselati multi oameni care inca fac parte din aceasta religie, ( sa nu-i spun secta ) findca secta este –un Grup de persoane formând o comunitate religioasă care s-a separat de biserica OFICIALA; (AIA OFICIALA DEUNDE VINE? Si guvernul Romaniei e tot oficial, asta nu il face drept.) sau grup de adepți ai unei doctrine.  grup de persoane care s-au închis în cercul intereselor lor mărunte

continua sa citesti…

O sectă este caracterizată printr-un devotament sau o dedicare exagerată față de o persoană, o idee sau un obiect, folosind tehnici de manipulare și control care nu sunt etice, în scopul atingerii scopurilor conducătorilor de grup, în defavoarea membrilor, a familiilor lor sau a comunității. Aceste tehnici de control includ izolarea de prieteni și membrii de familie, debilitarea, folosirea unor metode pentru a mări sugestibilitatea și supunerea, controlul informațiilor, anularea individualității sau a judecății critice, promovarea dependenței față de grup și teama de a-l abandona

În general sectele au o organizare ierarhică strictă iar de regulă, denumirea de sectă nu este acceptată de membrii grupării, care consideră că ei sunt singurii care dețin adevarului..

Bun, sa nu se inteleaga ca nu recunosc oamenii inselati care fac parte din aceasta organizatie care nu are nici o legatura cu numele, nume care lafel vine de la grecii care l-au luat de la sirienii de peste ape. Ortodoxia ar trebui sa fie un cuvant interzis din cauza ca induce in eroare ca ar fi adevarata credinta asa cum se traduce, cand in schimb vedem doar 60% de adevar prezent in aceasta religie ( sa nui spun secta ) . Una dintre tehnicile preferate de manipulatori este amestecarea adevarului cu minciuna intr-un pahar de confuzie pe care il dau victimelor care imbatate de cap fiind se supun manipulatorilor.

Oamenii au creeat religile ca organizatii. Mod in care isi vor trai viata. dar unii au facut religia oficiala dupa cum au vrut eii si dupa cum au inteles eii.

Foarte interesant…

A fi crestin e dreapta credinta, insasi crestin inseamna sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata fiinta ta cu toata inima ta, si pe aproapele tau ca pe tine insuti. Asta vrea Dumnezeu, ne-a si spus… Daca respectam regulile astea mergem pe adevarata religie . Religia este un tip de comportament uman , felul in care iti traiesti viata, daca iti traiesti viata dupa cele 2 legi prezentate mai in sus, esti pe drumul adevaratei credinte. Daca in capul tau ti-au fost bate niste dogme si legi care deja incepi sa le sesisezi inselatoria, de exemplu ca promoveaza si sustine cultul banilor si materialismului.

Exista niste oameni adevarat crestini in aceste religii dar din cauza ca au stat aproape de aceste indoctrinari nu mai vad decat ceea ce le-a fost bagat in cap. Ca asta e corect ca asta e normal. Chiar sunt niste oameni iluminati si credinciosi care au ales sa urmeze cele 2 legi, iubestel pe Dumnezu cu tot sufletul cu toata inima si pe aproapele tau ca pe tine insati. Dar asta e pentru ei, ei se lumineaza, ei au cartile care le pot citi, eii sunt iluminati de stiinta pe care o studiaza, eii isi fac rugaciuni la 3 noaptea, eii nu trebuie sa stea toata ziua intr-un regim de munca cum e inafara, eii nu trec pelanga manastiri si la colt nu e un magazin de bautura , eii nu prea o duc greu, ei nu au stres, ei nu intra in magazine sa-si cumpere paine iar in jur se fumeaza si bea, eii nu au probleme reale. eii nu au grija banilor findca popii le fac banii necesari ca ei sa evolueze spiritual. Toate astea ca eii sa ajunga sfinti sa ne poata ajuta dintr-un plan mai inalt? Ar fi foarte frumos. dar totusi… suntem miliarde aici jos care traim in lumea pacatului zilnic.

E foarte greu in anul 2013 sa fii un crestin. De multe ori doar izolarea te poate apropia de acest drum. Nu poti sa iti iubesti aproapele ca pe tine insuti in lumea asta de pacat, cand aproapele tau te invita sa fumezi si sa bei cu el, sa asculti muzica, sa faci tot ce el face, sa il iubesti cand el te raneste, e foarte greu sa iti ajuti aproapele cand el nu vrea, Desigur ca din pozitia de preot sau alte grade in organizatie, esti vazut ca un om  ” diferit ” pe care nu il putem invinovati de nimic pe care trebuie sa ij ajutam. Sistemul e format din 2 parti.

PARTEA POLITICA : Unde cetatenii ( sclavii ) isi voteaza sub influenta controlului demonic urmatorul asupritor. partea politica da legile si asigura celoralte grade ierarhice superioare un nivel extra decent de trai in comparatie cu clasa muncitoare.

Eii se ocupa de promovarea sistemului si manipularea maselor. Citeste sa intelegi de ce

PARTEA RELIGIASA: Exista diferite  ORGANIZATII INSTITUTIONALE religioase. ORTODOX, CATOLIC, ISLAM, BUDISM, IUDAISM, …. si alte secte, care sustin ca in interiorul lor membrii fondatori si cei care continua religia detin adevarul suprem, iar masele de oameni sunt impartite intre aceste organizatii detinatoare de adevar in privinta uitarii noastre, CINE SUNTEM?, DEUNDE VENIM?, CE TREBUIE SA FACEM. De unde au aparut toate lucrurile care le vedem? Ce e viata? . La toate aceste intrebari fiecare dintre aceste organizatii sustin ca ele detin adevarul , fiecare organizatie are o bucata de pamant cu oameni diferiti ca rasa pe care o controleaza.

Partea religioasa a sistemului induce omului ideea ca viata pe pamant nu conteaza , ca urmatoarea viata e vesnica iar in aceasta viata trebuie sa ne caim pentru ? pacatele stramosilor nostrii care ii sunt urate creatorului iar noi suntem rezultatul pacatului. Toate aceste INSTITUTII atent organizate induc ideea de vina in constiinta omului inducand starea de supunere asupra religie, care se supune partii politice. Omului ii se spune ca nu e bine sa faca anumite lucrur, totusi el le face fiind fortat de partea politica a sistemului. astfel el in subconstient regreseaza in gandire si se lasa manipulat.

Parte religioasa induce confuzia cu care sunt manipulati oamenii.

DUMNEZEU EXISTA ! Dar nu il intelegem, nici nu suntem in stare inca .

Relaxeaza-te, elibereaza-ti mintea.

Daca ne gandim  la manipulare, Ecumeniştii promovează religia universala zice http://graiulortodox.wordpress.com/2010/11/25/39-ecumenistii-promoveaza-religia-universala/  .

Ce fac religile actuale decat sa dezbine? Daca ar exista religia dupa 2 principii simple, Iubeste-ti Dumnezeul,  atata timp cat Dumnezeul tau nu iti spune sa faci lucruri care te-ar impiedica sa iti iubesti aproapele, atunci lumea ar fi un loc mult mai pasnic, am putea intradevar sa evoluam.

Daca azi oamenii ar gandi astfel : Ca exista „un creator” care a creat toate lucrurile inclusiv pe noi, ca trebuie sa ne ajutam intre noi ca oameni indiferent de cum aratam ca infatisare,  ca suntem convinsi ca dealungul vietii pamantului „creatorul” ne-a trimis fiinte divine care ne-au spus niste adevaruri supreme. daca am accepta faptul ca suntem mai mult decat un corp cu organe, daca am accepta faptul ca e posibil ca in momentul in care MURIM, entitatea noastra spirituala sa se desprinda de acest corp fizic pe care la folost pentru a experimenta viata in acest mod, pentru a invata, iar dupa MOARTE e posibil ca acea entitate care ne-a parasit corpul sa fim defapt chiar noi, EU, iar dupa MOARTE sa ia un nou trup de pe planeta pamant. un trup care sa ii permita sa aibe alte experiente pina cand noi ca EU vom experimenta ? daca vom inceta sa credem intr-un Dumnezeu care ne-a creat dar daca nu trecem testul vietii din prima , ne va arunca intr-un loc imaginat de inchizitorii vremurilor dedemult, un loc de tortura eterna si chin ( deja se observa manipularea frici ). daca vom renunta in a mai ne gandi doar la momentul prezent si trecut, si am incepe sa ne gandim la ce e acum si ce efect are acest acum asupra a ceea ce va fi, deci gandire rationala. E simpla de tot religia asta universala .

Acum intram intr-un impas chiar noi care stim teoriile conspiratiei.

Mai e putin si intelegi.

Toate lucrurile pe care le consideram necesare si bune si ca ar trebui sa se intample pe Terra, ne-au fost bagate noua celor treeji in cap sub numele de.  NOUA ORDINE MONDIALA, NEW AGE( NOUA RELIGIE UNIVERSALA ), ne-au facut sa ne temem de ceea ce ar trebui sa fie, findca au inceput sa foloseasca „eii” aceste cuvinte si sa le deformeze intelesul si scopul.

Asa ca ne temem de moarte, ne temem de o schimbare la nivel planetar, ne temem de o religie care nu ne infrica dar nici nu le lasa de capu nostru, Ne-au facut sa ne temem de niste personaje pe care le consideram foarte puternice pe pamant, sa ii consideram chiar „stapanii” sau zeii pamantului. Ca si cum nu am putea face nimic decat printr-o revolutie generala printr-un razboi, prin deastea, In razboaie primii care mor sunt astia ca noi, noi suntem in prima linie, noi am fost si in primul si al 2 razboi mondial in prima linie ca sa ii salvam pe alti oameni de aceleasi lucruri pe care vrem sa ii salvam si azi.  Si un razboi pe care „eii” l-ar putea creea oricand, ne-ar gasi tot in prima linie ! Si daca noi care stim toate lucrurile astea si vrem sa facem schimbarea, o luam pe o cale de razboi , ce invatatura lasam celor care traiesc? in contradictie cu ceea ce vrem sa lasam. Asta nu inseamna ca cei rai nu pot fi opriti, ba da pot fi opriti foarte usor , e nevoie doar ca lumea sa fie informata, findca odata ce e informata corect si ii se spune, ” Ba, guvernul nostru e tradator ne mananca zilele” si celelalt spune, ” da ba si eu gandesc lafel” . sunt deja 2 care stiu ca gandesc lafel. aia 2 mai zic la 2 si sunt 4 care afla ca defapt printre toate diferentele religioase sau de alte naturi eii au un punct comun care ii uneste in sfarsit si asa se ajunge la o masa din componenta careia intra si fortele pe care le consideram ostile. Politie, Jandarmi, si inteleg ca defapt dusmanul nu e poporul impotriva carora sunt indreptati, ca si eii gandesc lafel, observa manipularea, si actioneaza catre cei care i-au impins sa gandeasca gresit si manipulat atata vreme. Recent am trecut pelanga niste dezastre nukleare, din SUA s-au dat cel putin 2 ordine de atac nuclear anul acesta, care nu au fost indeplinite de catre ofiterii care aveau acces la aceste arme. Eii au fost demisi.. 17 ofiteri cand a fost treaba cu Koreea de Nord, si recent un general . Deci se poate, trebuie doar sa nu ne supunem,.. stiti ca in realitate e posibil ca pe tot globul, cei care fac parte din elita care conduce, sa nu depaseasca 900 de oameni? Dar findca sunt in pozitii importante si prin familia lor detin alte firme indirect, ajung sa controleze toata manipularea asta, si isi lasa mostenire planeta din familie in familie, pe unii dintre eii noi nici nu ii cunoastem findca nu se spune ca s-au nascut, nu apar in acte macar, au insule, au protectie maxima, traiesc printre noi dar nu sunt ca noi. Sunt autointitulatii stapanii planetei, doar din cauza ca eii nu au uitat cine sunt, si findca promoveaza uitarea si dezbinarea printre noi. Defapt asa cum e si teoria, eii nici macar nu sunt oameni, chiar daca arata ca oamenii ei pot avea alte forme in realitate si sa fie alte forme de viata, nu degeaba avem atatea povesti cu demoni si extraterestrii, iar mitologia este intesata cu zei care conduceau oamenii si razboaiele zeilor. Eii se hranesc cu supunerea noastra, exista sfere ale realitatii care nu se pot vedea, tocmai de aceea am ales sa numesc siteul, in spatele realitatii , findca in fata ei suntem noi. Deci nu va fie frica sa vorbiti despre lumea care vreti sa o promovati findca ea vine, si e un ajutor faptul ca vorbesti deschis despre lumea noua, ajuti si pe cel de langa tine sa se recunoasca. Desigur ca avem nevoie de un conducator, insasi fiinta noastra ne imprima aceasta dorinta de la nastere, daca nu am fi avut parinti care sa ne creasca nu puteam creste si muream in 2-3 zile. Deci avem nevoie de cineva sa aibe grija de noi, sa ne indrume. Cel mai bun invatator a fost Isus Cristos.

Acum ne aflam intr-un moment critic in care trebuie sa alegem. Ori continuam sa sustinem acest sitem, ori dam cu el de pamant si facem un lucru bun. A cui e planeta daca nu a ta? a cui e tara asta daca nu a ta? pentru cine au murit stramosii in razboaie daca nu pentru familile lor? cine sunt urmasii famililor lor? TU . trebuie sa intelegi ca tu existi datorita faptului ca e la inceputul lumii pina azi, au tot existat 2 oameni, femeie si barbat, care s-au tot recreat si tu esti ultimul rezultat al recreeri acelor 2 oameni care sunt stramosii tai primordiali. Deci stra….bunicul si bunica ta au existat si in anul – 25.000 si in anul 0 si in anul 101 si in anul 1459 si in 1740 si in 1850 si in 1903 si deaici ultimii 4 cunoscuti. Ma refer la mostenirea corpului prin care se poate experimenta darul numit viata.

Va las sa va ganditi, si va rog sa va ganditi bine la viata voastra, dar care deja stiti adevarul, a-ti gandit destul, acum actionati.

Ramaneti pe frecventa…

id: inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s