INTERNET SHUT DOWN !!

  Stim cu totii ca internetul poate disparea intr-o secunda, probabil iarna puternica care va veni in acest an va acoperii multe antene de semnal si rupe multe cabluri de curent si internet, in consecinta vor fi poate zile integi in care in Romania vom ramane fara internet. In acest timp e FOARTE POSIBIL ca in SUA sa aibe loc niste evenimente care ar fi fost declarate socante la noi in europa daca nu ar aparea CODUL GALBEN, probabil ca vor aparea revolte in strada din cauza caderii dolarului.

Teoria cum ca criza financiara a fost provocata doar pentru ca SUA sa isi poata schimba dolarul nu e doar o teorie, e realitate, chiar acum vedem efectele crizei, „lipsa banilor” defapt nu e nici o criza ca banii se fac intr-o fabrica. efectele crizei obliga statele sa isi schimbe perspectivele asupra economiei, SUA de exemplu se pregateste sa bage AMERO , o moneda unica pentru CANADA SUA si MEXIC cel putin. Oare care va fi rata de inlocuire a dolarului? 1 la 1 ? 1 dolar pe 1 AMERO? sau acest amero va fi o moneda virtuala pe carduri?. Ieri cand veneam spre casa pe tren ” am intrat in vorba” cu o fata ce venea de la scoala, imi explica ca e la economie si ca studiaza finantele, am mai traso putin de limba sa vad cum gandeste si am ramas stupefiat, zicea ca ea o sa lucreze la o banca la dosare si credite si unde se duc recuperatorii sa cofiste bunuri ea le trece in dosar, a zis ca a fost deja intr-o astfel de pregatire. Am intrebato daca stie ca face un rau, findca oamenii aia raman fara bunuri fara case, si sunt obligati sa plateasca o datorie care nu exista. Mi-a raspuns ceva de genu ca e viata lor, si explicatia ei pentru dobanda ca datorie a fost ca si lichiditatile nu sunt valuta fizica, doar unitati de credite, adica moneda virtuala.

 

In timpul CODULUI GALBEN de dezastre ale natrurii din iarna asta, ne asteptam ca internetul sa cada si multor saituri sa le fie implantat un BUG care va strica efectiv computerele celor care acceseaza siteul. situri conspirative desigur.

Fara o sursa credibila de informare, dezinformarea despre noua moneda va prinde la public si va reprezenta punctul de confuzie, daca prima data oamenii aud ca aceasta moneda virtuala e in regula si eii pot face mult mai usor tranzactile cu ea si e de bun augur, cand vor auzi ce e defapt aceasta moneda vor intra in starea de confuzie, si cum stim CONFUZIE=MANIPULARE.

Internetul va cadea, asta e sigur 100% . Cand? cat de curand. In acest timp protestele se vor accentua in toata tara, in Romania protestele contra Gazelor de Sist vor fi mascate de presa in Codul Galben, deja multi oameni din zonele de exploatare blocheaza strazile ca sondele sa nu fie instalate, se cere revolutie. Romania este tara cu cel mai mare grad de risc de revolutie din UE .Bravo noua, noi nu dormim, noi ierta, noi nu uitam.

In timpul in care nu vom avea acces la internet televizorul va „exploda” cu informatii manipulatoare. special concepute pentru zonele unde se stie ca sa ramas fara internet sau ca e foarte multa zapada. Oamenii vor fi hipnotizati de CODUL GALBEN de ninsori si ger. Tot anul avioanele au imprasitat CHEMTRAILS pe cer albind norii, chiar facandu-i din aceste chimicale. Unul dintre scopuri e racirea terei. Paradoxal, prin racirea de la suprafata creste temperatura la interior, cutremurele din ultimul timp sunt provocate tocmai de aceasta caldura, razele de la soare nu reusesc sa treaca in totalitate de aceasta panza de nori artificiala creata de avioane asa ca multe reflecta in spatiu dar cele care trec lafel nu mai pot parasi tera. transormand atmosfera intr-un cuptor cu microunde, care incalzeste la interior dar la exterior raceste. Asa ca avem cutremure provocate de ploi mai noi, findca jos e cald si de sus vine rece, asta face pamantu sa crape, imaginati-va ce va fi cand toata zapada se va topi? ne asteptam la dezastre foarte mari, oricum ele vin. dar sa nu va fie teama. Cu noi este Dumnezeu.

In timp ce va fi inchis internetul, cei care vor avea totusi acces la internet vor ramane sa fie pacaliti de specialisti si wikipedia, se stie de mult ca informatile de pe siteuri trebuie puse pe cduri si scoase la imprimanta, cand internetu se va bloca de tot singura metoda de informare va fi prin presa scrisa, atunci aceste informatii vor trebui  tiparite in volum mare si imprasiate prin orase. E destul ca oamenii sa auda adevarul si se vor trezi, Sper.

 

Totusi va avea si o parte buna inchiderea internetului. La momentul de fata exista peste 1 milion de tineri prinsi in programul hipnotizator care ruleaza inca din 2001 numit COUNTER STRIKE, e un joc programator care te prinde foarte usor si e foarte distructiv pentru psihic. Asta va fi partea buna a caderii internetului.

 

Ramaneti pe frecventa…

ID: inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s