„Romania” a semnat contractul pentru cumpararea a 12 avioane de razboi. PRET 600.000.000 Euro!!!!!!

Image

 

Irealitatea tv ne aduce la cunostinta ca : „După finalizarea negocierilor de ordin tehnic şi financiar, contractul de achiziţie a fost semnat după obţinerea autorizaţiei de transfer din partea americană. Acest tip de autorizare, acordată de Congresul SUA, este obligatorie, înainte de încheierea oricărui contract. În perioada următoare, aeronavele vor fi modernizate, motoarele vor fi reparate capital şi va începe pregătirea, în Republica Portugheză, a personalului român ce va opera avioanele F-16 (9 piloţi şi 75 de tehnicieni). Sosirea în România a primelor aeronave este planificată în cursul anului 2016, urmând ca până la finalul anului 2017 să se realizeze capacitatea operaţională necesară serviciului de luptă, pe baza contractului încheiat cu Guvernul Republicii Portugheze şi a contractelor succesive care urmează a fi încheiate cu Guvernul SUA. România va utiliza aceste avioane pentru întărirea securităţii spaţiului aerian naţional şi creşterea nivelului de interoperabilitate cu forţele NATO”, se arată în comunicatul MApN.

Deci 600.000.000 euro pentru 12 avioane ale caror motoare trebuie REPARATE CAPITAL! , asta poate insemna 80%, si pretul unui motor se poate ridica la 20-30 milioane de euro X 12 = 240.000.000 euro + pretul pentru sustinerea celor 9 piloti si 75 de tehnicieni, tota smekeria asta cu avioanele poate ajunge la 1.200.000.000 euro din bugetul de stat.
 
!!!MAN, Mircea Dușa!!!, a anunțat joi că a fost încheiat contractul cu portughezii pentru achiziția avioanelor F-16 și s-a plătit deja prima tranșă de 100 milioane de euro din suma totală de 600 de milioane de euro cât este prevăzut în contract.

 
!!!!Contractul de achiziţie a fost semnat după obţinerea autorizaţiei de transfer din partea americană. Acest tip de autorizare, acordată de Congresul SUA, este obligatorie, înainte de încheierea oricărui contract.!!!!
 
!! Suntem indatorati catre FMI de 3 miliarde ca sa cumparam avioane de razboi de jumatate din ei!
In ultima vreme a fost manipularea showurilor aeronautice ca lumea sa vada ceva frumos in avioane. Aceste avioane sunt de lupta, de razboi, cu cine ne luptam? ce razboi? parca statele cauta pacea nu razboiul, de ce ne inarmam pe timp de pace? Avem probleme financiare mari, nu vrem avioane de razboi! Subminarea economiei nationale facuta de tradatori!! Cand  va treziti sa luati atitudine? Nici un serviciu , nici o institutie, nimeni nu tine partea statului, suntem condusi de o gloata de tradatori care se schimba intre ei! SUNTEM IN RAZBOI! Clasa conducatoare ne conduce cu biciul!
Proteste impotriva MAN Dusha! ! DEMISIA SI CERCETAREA PENALA ! Pentru subminarea economiei de stat!!
DEMISIA SI CERCETAREA PENALA. PRESEDINTELE, PREMIERUL, PUTEREA-OPOZITIA, PATRIARHUL Toata clasa conducatoare de la judecatori la procurori si deputati, toti se fac vinovati de distrugerea statului
 
Ramaneti pe frecventa…
id: inspatelerealitatii
 
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s