Pacatele Organizatilor religioase.

Ma rog ca Isus sa imi trimita intelepciunea si priceperea necesara sa scriu acest articol.

Manipularea= Manipularea psihologică este un tip de influenta sociala care urmărește schimbarea percepției sau comportamentului celorlalți cu ajutorul unor tactici ascunse, amăgitoare sau chiar abuzive. Pentru că manipulatorul își urmărește doar propriile interese, deseori în detrimentul altora, aceste metode pot fi considerate exploatatoare, imorale și inselatoare.

Influența socială nu este în mod necesar negativă, organizatile religioase activeaza sub deviza pacii si aducerii oamenilor intr-o stare de armonie intre ei si mediul inconjurator. ” Asa cred cei manipulati”

Manipularea are multe tentacule si se indeplineste prin tehnici, pe trepte si ierarhii, daca ai calcat pe una dintre trepte te tot duci. IN JOS, findca manipularea este o piramida intoarsa care se oglindeste cu fiecare dreapta spre atingerea obiectivului manipulatorului.

Toate manipularile care le prezint in acest articol sunt despre RELIGIE CA ORGANIZATIE !!!

*Manipularea prin  confuzie  reprezinta amestecarea adevarului cu minciuna cu scopul de a crea confuzie logica si a accepta tot ce se prezinta ca a fi adevarat inclusiv partile adaugate atent de manipulator.

Majoritatea oamenilor in momentul de fata se afla in starea de manipulare prin confuzie, aceasta stare se datoreaza unei alte forme de control mintal numita DEZINFORMARE. Oamenii sunt DEZINFORMATI ca o viata buna inseamna ca eii sa nu faca prea multe si sa aibe tot ce isi doresc, lucrul asta da putere ORGANIZATILOR RELIGIOASE sa preia acest aspect si sa reprezinte autoritatea RELIGIOASA in vietile oamenilor, astfel omul se simte mai confortabil cand stie ca cineva se roaga pentru el, cand stie ca cineva deja se documenteaza despre viata asta si el trebuie doar sa se supuna acelei autoritati, lucru care ii usureaza lui viata findca are deja destule pe cap si e foarte ocupat cu MUNCA si alte lucruri care il fac sa se simta bine, iar studierea textelor religioase i-ar ocupa un timp din viata pe care nu isi permite sa il acorde catre asa ceva, dar acest lucru ii este usurat de ORGANIZATILE RELIGIOASE prin ierarhiile eii.

Oamenii se prezinta la procestiuni si asculta ce se vorbeste dar nu inteleg prea multe si nu pot face legatura dintre ceea ce se vorbeste si viata lor, inafara ” casei lui Dumnezeu” eii sunt programati de sistemul lumesc care are alte principii, iar cel mai mult sunt programati de al 2 sistem asa ca ceea ce aud la templu este in contradictie cu ceea ce gandesc, dar se supun ORGANIZATILOR RELIGIOASE de frica ca intr-o zi vor muri , si asa cum spun aceste ORGANIZATII RELIGIOASE dupa Biblie, oamenii dupa ce mor depinde cum s-au comportat in viata pot ajunge in 2 locuri. In  RAI – Care este inteles de MAJORITATEA credinciosiol ca fiind un loc in „ceruri” un loc despre care nu stiu NIMIC decat ca e BINE si ca vor fi cu Dumnezeu pentru vesnicie, si ca e de preferat inloc sa ajunga in IAD- care este prezentat de ORGANIZATILE RELIGIOASE ca fiind un loc de chin, de durere, cel mai cumplit loc in care ai putea ajunge, unde cele mai crude lucruri ti se vor intampla , un loc in care vei ajunge daca pe pamant nu te vei comporta cum iti dicteaza ORGANIZATIA RELIGIOASA care urmeaza Biblia.

In ceea ce am scris mai in sus gasesc ca manipulare prin confuzie urmatoarele: marea majoritate a celor care fac parte din Organizatile religioase ( ortodoxi, catolici, protestanti, musulmani, ) nu citesc biblia decat cateva pagini peurma se plictisesc si zic lasa ca au citito preotii si eii stiu ce trebuie sa facem, mergem la eii sa ne zica. In mintea credinciosilor Dumnezeu e inexistent, nu li se EXPLICA cum arata Dumnezeu cine este defapt Dumnezeu ce este Dumnezeu decat in niste termeni neintelesi si confuzi pentru mintite venite la procesiune intr-o stare de betie a mintii , starea de confuzie in randul credinciosilor este manipularea dorita de fondatorii reali ai acelei organizatii religioase, findca un om neinformat e un om controlabil.

Oamenilor li se spune ca pe 25 Decembrie se SARBATORESTE Nasterea lui Isus Hristos. Cum sarbatorim aceasta nastere?

Ei bine ORGANIZATIA RELIGIOASA inainte de aceasta sarbatoare indruma oamenii spre post pentru curatirea sufletului si a trupului. Dupa care, in ziua pe care am aleso ca fiind ziua de nastere a Mantuitorului , toti membrii organizatiei au liber la toate desfraiele omenesti posibile. Defapt aceasta sarbatoare a nasterii lui Isus Hristos isi are originea inainte de nastere, este o sarbatoare a evreilor din Tora, o lege. Ca o parte din profitul care il facem in timpul anului, sa il „mancam” intr-o zi pe care o vom alege in locul in care vom face o casa de inchinare, deci toti oameni din cetate se adunau la un loc si petreceau , REVELION.

Oamenilor li se zice despre Paste, ziua in care Mantuitorul a fost pus pe cruce, Aceasta se sarbatoreste la 4 luni dupa ziua in care sarbatorim Nasterea, in general este o sarbatoare mult mai crestina dar si aici dupa un indemn la post oamenii in acea zi isi fac pacate noi. Pastele exista si inainte invierii Domnului si era sarbatoarea spicelor de grau 😐

Exista totusi o elita a acestor ORGANIZATII RELIGIOASE care chiar cred in dogme si chiar vor sa fie adevarati crestini si sa ajute masele de oameni prosti si controlati sa isi aduca jertfa trairile si dorintele pamantesti, din pacate ORGANIZATIA a gasit acestor oameni un loc unde sa o faca. Acestia isi duc misiunea la indeplinire din Manastiri si printr-o viata sihastra, eii sunt izolati de toate pacatele lumii lucru care le usureaza misiunea. Acestia ajung sfinti sau primesc cu adevarat iluminarea din partea Divinitatii, oamenii care chiar cauta mantuirea calca pragul manastirilor si le cer sfaturi acestor duhovnici, numiti asa findca spun vorbe de duh care nu sunt auzite in sistemul din care eii fac parte.

Sa vedem putin efectele confuziei si dezinformarii printre „credinciosi”,

http://www.youtube.com/watch?v=Nb2hjxPFRlo – Cine sunt Adam si Eva?

http://www.youtube.com/watch?v=KGIkPUlj-Fw – Cine a scris biblia?

http://www.youtube.com/watch?v=Sy4MxxxvRFk- Ce sarbatorim de Craciun?

http://www.youtube.com/watch?v=EQjuN98lnjs – Ce sarbatorim de paste?

Aici sunt exemplele de gandire ale poporului Roman majoritar „Ortodox”. Sa nu credeti ca eu tin neaparat sa defaimez cumva Ortodoxia, findca ortodoxia inseamna dreapta credinta si e un cuvant de sfintenie dar modul in care acest cuvant a fost confiscat si transformat intr-o Organizatie Religioasa este de-a dreptul demonic. Omul pe care il intrebi ce ce religie ai? iti spune Ortodox, dar el stie ce e ortodoxia? sau intelege prin ortodoxie faptul ca a fost botezat si ca merge la biserica? Majoritatea ortodoxilor au mintea intunecata de organizatie careia i-au facut un motto: ” Fa ce zice popa nu ce face popa” , un semn ca slujitorii in temple spun una si fac alta, ce exemplu sa aibe omul simplu caruia taria de caracter si credinta sunt lucruri usor de clintit, de la un popa care in templu vorbeste ca in rai nu se intra cu bani si propaduieste lumea spirituala iar pe de alta parte ii ia bani pe toate ritualurile si isi inseala preoteasa cu alte femei, sau e lacom la bani , se cunosc prea multe cazuri de astfel de „oameni a lui …zeu ” care slujesc in „Casa lui Dumnezeu”.

„Eii” l-au inchis pe Dumnezeu in templu iar tu daca vrei sa il cauti pe Dumnezeu trebuie sa mergi la eii, in timp ce chiar eii se duc in munti si paduri si devin sihastrii ca sa il gasesasca pe Dumnezeu. Preotii sunt linia intai a luptei pentru dreapta credinta, dar linia intai trebuie sa fie si ce-a mai curajoasa, in cazul ORGANIZATILOR RELIGIOASE nu e deloc asa. „Gradele superioare” sunt intr-o betie a mintii care vine de la  functile primite de manipularea carierei in organizatie.

Sa vedem putin cine e  Dumnezeu.

Dumnezeu e creatorul a tot ! CORECT

Dumnezeu stie tot? Stie Dumnezeu ce se va intampla peste 200 de ani? daca stie atunci totul sa intamplat deja, atunci totul e plictisitor. Daca stie ce se va intampla de ce a mai pacatuit Eva? Totul merge dupa plan.

Poate Dumnezeu sa opreasca tot ceea ce noi consideram rau in lume, razboaie, foamete, frici? Daca poate de ce nu o face? Daca noi ne rugam atata pentru ceva bun si acel ceva nu se intampla ce sa credem?

NU IL INTELEGEM PE DUMNEZEU, DIN CAUZA CA NE LASAM PACALITI DE DRACI !

Daca toata viata e defapt un test? Corpurile astea sunt un mijloc prin care ne putem manifesta in lumea asta, sa testam realitatea. Daca ne trezim ca defapt suntem niste creiere in borcane legate cu circuite, iar informatile din timpul vietii se stocheaza pe ceva carduri si continua dupa moartea creierului pe alte carduri. Ce intelegi tu din realitatea asta fizica ca sa stii ce e viata defapt? Te lasi controlat de sentimente care sunt cel mai usor de manipulat. Gandirea emotionala daca nu se combina cu gandira logica esti prada sigura manipularii.

Gaseste calea spre iluminare. Dute la duhovnici adevarati, lasa lumea cu prostiile ei si vei gasi fericirea.

Evreii se inchinau la zei, traducerile bilbiei au fost facute dupa cum au vrut si inteles altii. Te-ai gandit vreodata ca Biblia e o carte de povesti din acele timpuri? Rodul imaginatiei unor oameni? Tu iei de bun orice? Esti PROSTit . Trezeste-te. Gandeste liber.
Cine a facut treaba asta a fost atat de destept incat a creat  niste iluzii din care greu poti scapa.

Organizatile Religioase au complotat impreuna cu primii imparati la controlul oamenilor, primii imparati si-au asumat rolul de zei si imblanzitori ai oamenilor, acum cateva mii de ani nu exista un singur creator compus din 3 parti. erau multi zei, fiecare lucru avea un zeu, iar oamenii credeau cu mai mare tarie ca azi intr-o viata dupa viata de acum. Organizatile religioase din ultimul timp au redus ortodoxia la intelesul unei organizatii, printr-un joc de cuvinte au schimbat dreapta credinta care trebuie urmata de fiecare, intr-o serie de ritualuri asa cum au fost inspirate acum multe sute de anii. Asfel „taina botezului” e defapt rapirea omului de la nastere si aducerea lui in aceasta organizatie si supunerea lui. Cum poate un copil tocmai nascut sa fie botezat? sa isi asume ca va urma invataturile lui Isus si ca isi va iubi aproapele. Actuala organizatie care se ascunde sub numele de Ortodoxie creste pacatele oamenilor prin faptul ca ii boteaza cand au fost mici, ca mai apoi acestia sa se umple de pacat, si doar spre batranete cand mai au putin si mor sa isi aminteasca ca au facut un botez, dar intre timp eii isi traiesc viata IN PACAT, linistit, doar au fost botezati. Nu inteleg de ce actualii sfinti partinti care sunt in viata nu schimba toate astea, la o analiza logica toate infiltrarile demonice care au atacat ortodoxia dealungul timpului pot fi indepartate Dar stai, ca sa lipit un demon puternic, confuzia, minciuna, manipularea. CREDE SI NU CERCETA , CREDINTA STRAMOSEASCA, CINE SUNT EU SA FAC ASTA? o religie noua e pacat.

ORGANIZATILE RELIGIOASE care au confiscat ortodoxia si  au restrans catolicismul sunt mana in mana cu demonii sistemului!! Va indruma sa va fie frica de cunoastere, ca ar fi pacat, dar ei o fac cu toata fiinta lor in timp ce voi ramaneti dezinformati si prosti. si-au adaugat ideile lor pelanga cele adevarate si au creat un pahar de minciuna, pe care multi nici dupa ce il beau nu ii simt gustul amar.

Zeul lui ISRAEL nu e DUMNEZEU  ADEVARAT! Citeste  Vechiul Testament cu mintea si vei sesiza minciuna. Dumnezeul adevarat din trecut cumva a vorbit prin preotii acelor vremuri si au zis ca e in regula sclavia? sau proxenetismul? sau uciderea cu pietre? sau razboiul? Sau dobanda la bani? Dumnezeu adevarat a creat cumva sistemul de bani de astazi? Dobanda este manipularea prin care sistemul banilor continua in ziua de azi, daca dai 10 lei cu dobanda si astepti 11 lei inapoi deunde vine acel 1 leu in plus care il astepti? De la stapani, de la regii care controleaza banii, care ii fabrica, care au dreptul asta si tu vei fi mereu un sclav care vei sustine acest sistem.

Dumnezeu adevarat, noi nu il intelegem si doar prin pace il vei gasi.

Suntem sclavii religiei de peste 2000 de ani. Religia inseamna mod de a trai viata, lasati religia, organizatia voastra si luati religia care ne-a spus ISUS sa o avem si care e placuta lui DUMNEZEU ADEVARAT.

Religia adevarata e construita din toate religile pamantului, un lucru de care am fost invatati sa ne temem.

Viata noastra pe pamant e o pregatire si un test pentru alte vieti,

Cercetati ca deaia a-ti „pacatuit” . Omul destept cand a inteles ca e mai destept ca ceilalti de langa el  a cautat sa isi consolideze puterea, asa ca a creeat povesti care sa il sperie pe cel de langa el, in felul acesta 1 om poate trai foarte bine pe pamant, sub forma de semizeu, daca ceilalti lucreaza ca lui sa ii fie bine, daca el prin cuvant creaza, si isi asuma rolul de Dumnezeu. Suntem pacaliti de la creerea lumii incoace. Ne nastem intr-o lume pe care nu o cunoastem si nu vrem sa o cercetam findca suntem pacaliti sa luam toate de bune.

Dumnezeu adevarat exista dar se cunosc prea putine despre el. Organizatile religioase sunt o minciuna perpetua care a fost incapabil de sesizat pina acum. Oamenii gandesc diferit, fiecare om e unic si vine de la Dumnezeu.

„Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu tot cugetul tau si din toata puterea ta.”

„Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti”

Restul e manipulare .

Ramaneti pe frecventa..

ID: inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s