2 tineri din Bucuresti sunt initiatorii Taxi Gratis. Asta e ceea ce noi toti vrem. Ca umanitatea sa nu piara.

    De asta avem nevoie, de gandurile noastre puse in practica, asa putem schimba soarta tarii prin exemplul nostru practic. Daca ramanem cu ideiile doar in stadiul de gand sau vorba fara sa implinim pe 3 deci sa punem in actiune, ideile noastre nu se materializeaza si ramanem cu ele fara sa aducem un ajutor celor cazuti prada materialismului.

2 tineri din Bucuresti sunt initiatorii Taxi gratis, isi pun la dispozitie masinile personale si benzina din banii lor munciti si ajuta la transportul oamenilor care au nevoie. Normal de asta ar trebui sa se ocupe statul caruia ii platim atatea taxe, ar trebui sa fie sistem de transport in comun performant si GRATIS ! Dar sa vedem ce zice  Alex : „Sunt singura persoană care face asta în România şi îmi e greu să găsesc colaboratori pentru că oamenii au un loc de muncă, iar timpul şi reursele lor sunt preţioase. Unii m-au sunat să-mi ceară maşină ca să se implice în proiect. Eu nu am de unde să le dau”,

„Ideea a venit spontan pentru că şi eu am avut nevoie de un astfel de serviciu şi nu m-a ajutat nimeni. Am început cu un prieten cu maşinile personale, dar el s-a retras din lipsă de timp şi acum am rămas doar eu”, spune tânărul de 23 de ani. Boabeş primeşte între una şi patru comenzi pe zi, iar în restul timpului lucrează în ture de noapte la o companie IT din Bucureşti. În prezent serviciul este disponibil în sectoarele 2 şi 3, iar toate costurile sunt suportate de tânărul filantrop. „Plătesc cam 1.500 de lei lunar pe benzină. Oamenii au fost la început reticenţi pentru că există percepţia că nimic nu este gratis. Acesta este un proiect unic în România şi poate chiar în lume”

 

!!!!Tânărul spune că prietenii s-au declarat iniţial împotriva proiectului, susţinând că ar fi o risipă de timp, însă ulterior au început să aprecieze gestul său de a transporta benevol oamenii cu probleme. „S-au făcut şi glume şi farse şi m-am deplasat de multe ori în anumite locuri fără să găsesc pe cineva acolo. E păcat de timpul pierdut”, povesteşte tânărul. El îşi pune la dispoziţie toată ziua, dacă i se solicită prin telefon comenzi de transport în regim de taxi.!!!

 

Mesajul dintre semnele !!! este dovada ca nu trebuie sa te gandesti, ce zice ala , cum ma vor privi prietenii, ce vor zice parintii, etc. Aceste ganduri vin din controlul mental la care suntem supusi. Fa ce vrei sa faci daca consideri ca aduce un beneficiu aproapelui tau, si nu te lua dupa vorbele rele venite din partea altora, findca demonii din ei vor incerca sa te faca sa nu mai faci nimic, sa iti fie „rusine” sau sa te descurajeze. Dar dupa ce faci ce vrei sa faci toata lumea iti va multumi si va fi de partea ta.

 

Despre initiatorii proiectului glorie lor.

 

Ramaneti pe frecventa…

ID: inspatelerealitatii

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s