Natura frumoasa

 Tocmai am venit de afara, ce toamna frumoasa , pacat ca nu e societatea atat de dezvoltata incat sa faca zilele recoltelor in comune ca sa atraga oamenii de la oras sa vada de unde le vine mancarea, dar ce vorbesc.

Ce atmosfera frumoasa de toamna e afara, cu cerul jumatate albastru jumatate alb de la norii de chemstrail cu pasarile de toate culorile si maciesele rosii care picteaza pe verdele brumariu , cativa copaci deja devin mai rosiatici, totul e un pastel de culori.

Daca nu ai stat peafara undeva in natura chiar iti recomand sa o faci, sa iti gasesti timp de liniste departe de betoane si sosele, ia bicicleta sau dute pe jos, cauta un loc unde sa contemplezi. Daca ai norocul si probabil ca este, cauta un parau vei fi ca la zoo si gradina botanica la’unloc, de la gaste salbatice si alte pasari cu penaj frumos pina la broaste si ceva pestisori. Inca mai se poate, pina vine iarna si totul devine alb.

 

Tara noastra nu mai are pictori care sa redea frumusetea naturii noastre findca odata cu tehnologizarea sa trecut la fotografierea naturii, ceva frumos intr’adevar dar pictura are rolul ei ancestarl. Doar Harp Cord-Primavara mai reda in sunete placerea anotimpurilor, ca George Enescu nu mai avem, societatea e axiata dupa muzica de club ( adunarile dracilor ) si de muzica cu mesaj material, nu mai vor oamenii sa recunoasca frumosul din natura si prefera sa stea pe computere si sa vada natura la televizor, se uita la programe despre natura si zic „vai ce frumos e acolo” dar nu vad ca si ei au la 2 pasi aceleasi frumuseti ale naturii, dar ce vorbesc. Nu ei sunt de vina, e ….controlul.

 

Ramaneti pe frecventa….

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s