Romania nu mai exista. Suntem ca a Alabama

 Romania ca stat suveran si independent nu mai exista oficial din 2007, Suntem ca statul Alabamma din SUA doar ca nimeni nu mai zice Alabama zice doar SUA, lafel e si Romania ea nu mai exista ca stat suveran si independent, noile ordine vin de la UE, iar ca sa ne dam seama cat de mare e inselaciunea, oamenilor nici macar nu le-a fost explicata cum sta treaba . Suntem in razboi! si am sa va fac niste recomandari.

Aduna-ti 5-10 prieteni punetiva banii la un loc, si cumparativa cele necesare sa supravietuiti in munti. antrenativa fizic si mintal caci in curand razboiul va fi dat pe fatza, si veti fi prima gherila de aparare.

Tu nu ai vrut ca Romania sa intre in UE, nu te-a intrebat nimeni, a fost doar un plan de cucerire subversiva venita din exterior. Nici Dacia strabuna nu a vrut sa fie cucerita, si nici nu a fost, tactiva imperiului  UE si SUA e asemanatoare cu cea a imperiului Roman, provoaca razboi in zona peurma trimite trupe in zona, plateste senatori si deputati, ramai in zona pina ce lumea se obisnuieste cu prezenta, dezvolta afaceri in zona care doresti sa o cuceresti, cumpara persoane influente, cumpara mijloacele de informare, manipuleaza cultura si educatia acelui stat, iar in curand oamenii nu vor mai sesiza ca defapt independenta si suveranitatea patriei a fost clintita, findca nu e vorba de un razboi sau o trecere directa si mediatizata, e vorba de o perioada tampon de acomodare si o lacuna de explicatii. Deci am fost cuceriti frumos, puscariile indurate de anticomunisti si sacrificile facute de partizani au fost in zadar, razboiul de independenta fata de Imperiul Otoman a fost in zadar, acum suntem sub imperiul sau… sub forma mascata a cuvantului imperiu, UNIUNEA, EUROPEANA.

Nu poti face nimic fara bani, doar cu arma mai se poate face ceva, opreste orice legatura cu computerul findca tot ce ai facut pina acum e supravegheat, opreste sa mai intrii pe situri conspirative, chiar si pe asta, opreste-ti yahoo, inchide-ti telefonu, pregateste-te de ziua in care razboiul va fi vizibil pentru toata lumea. Atunci sa nu te miri daca cadre ale armatei vor executa ordinul de STARE DE URGENTA, si vei vedea tancuri pe strazi si trupe inarmate, findca acei oameni vor fi fie spalati pe creier prin industria militara, fie oameni sintetici fie clone. Ca noile ordini mondiale date in 89′ sa fie puse total in practica, e nevoie ca ordinul de depopulare activa sa se activeze, iar asta se va face cu siguranta intr-un viitor apropiat. Traim zilele fricii si ale minciunii, oare de ce stim noi toate astea? exista un plan predestinat noua celor care stim lucrurile astea? cine au fost cei care s-au impotrivit sistemelor opresive? cei care au stiut adevarul. in 40 le ziceau Legionarii.

Romania e clienta Imperiului European, si suntem in forma lui 2013, un ghetou al imperiului. Unde arunca de obicei civilizatii gunoaiele? pe iarba da, in natura.

Ai 2 optiuni, lupti sau te conformezi noilor ordine mondiale.

id de contact: inspatelerealitatii arond yahoo punct com

Anunțuri

Un gând despre „Romania nu mai exista. Suntem ca a Alabama

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s