BASARABIA e ROMANIA!

Image

Basarabia ( Republica Moldova ) e Romania, defapt nici nu se poate vorbi despre statul Roman fara ca Republica Moldova sa fie parte componenta, deci de 73 de ani noi suntem o fantoma a unei tari.

Vreau sa atrag atentia asupra faptului ca multi tineri nici nu mai stiu lucrurile certe despre istoria tarii noastre, si iau Istoria ca pe o materie pe care o invata pentru o nota de trecere. Dar nu e vina lor e vina noastra,  e vina noastra ca din boierii tarii nu se gaseste niciunul patriot. NICIUNUL ca daca era se povestea dar nu avem un Roman cu bani care sa sustina cauze revolutionare, noi suntem multi dar suntem saraci, nu ne putem integra in sistemul asta si vrem sa il schimbam, de aici vine dorinta multora sa isi dea viata pentru salvarea tarii, dar nu e cine sa ne adune. Din pacate . Eu nu am bani, Am incercat sa fac bani dar nu reusesc sa fac nici pentru mine, dar ce sa vorbim despre sume de bani pentru sustinerea si antrenarea catorva mii de tineri.

Pina noi nu intelegem ca depinde de fiecare in parte sa devina un ALFA si OMEGA, adica un conducator si unul care se urmeaza. si ca in felul asta din 4000 de caractere de acest timp , informate si cu simt patriotic, la revolutie sa moara 3.999 si revolutia sa invinga, atunci cele 3.999 de sacrificii nu au fost in zadar, findca 1 care a ramas iti va indeplini dorinta, findca dorinta lui e si dorinta ta. Pina atunci in Basarabia continua dominatia demonica, tinerii se departeaza din ce in ce mai mult de originile lor stramosesti si istoria adevarata, indreptandu-si gandurile spre permisul de conducere si o viza spre alte state, lasand Basarabia prada colonizarii.

Dar nici noi nu suntem de lepadat, si noi suntem sute de mii care stim adevarul, indraznesc sa spun ca putem fi 4 milioane de Romani tineri si mai trecuti prin viata, care abia asteapta sa inceapa revolutia, la primul semnal adevarat de revolutie se vor umple strazile si elicopterele vor ateriza pe casa poporului sa ia tradatorii sa-i ascunda.

Am spus ca la primul semnal ADEVARAT de revolutie, findca e vorba de un sentiment care trebuie transmis de cei care vor da startul. Noi( eu si tu) stim ce semnal sa asteptam, sau ce semnal sa dam!

De aceea in orice anturaj de Romani ajungi, spunele ca Romania nu e completa, ca ne lipseste o parte importanta din teritoriu fara de care nu avem putere, si nu e vorba doar de pamantul fizic, e mult mai mult. e la nivel spiritual. Spunele ca Basarabia e Romania! orice crezi ca ar  crede despre tine, tu spunele sa stie, sa le ramana in minte, findca daca noi nu reusim, de eii va depinde.

BASARABIA e ROMANIA!

Ramaneti pe frecventa

Id: inspatelerealitatii arond yahoo punct com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s