Protestele contra exploatarii.

Image 

Parerea mea este ca nu mai e nevoie sa se protesteze impotriva proiectului Rosia Montana, prelungirea protestelor ar insemna faptul ca „strada” asteapta ca guvernul sa zica ” Bine nu se mai face exploatare” deci recunoasterea autoritatii hotilor astora.

 

Protestele trebuiesc indreptate spre cereri de demitere si cercetare penala a primului ministru si a tuturor celor care au avut deaface cu aprobarea proiectului din 1996 pina azi. Desigur asta ar insemna seriozitatea justitiei, lucru care nu exista in tara asta.

Romani, in curand, la arme, pe eii. Ce mai asteptam? nu suntem siguri ca toata clasa politica e tradatoare? nu suntem siguri ca sunt hoti politicienii si sunt corupti? ce asteptam? sa faca mai mult rau tarii? dovezile sunt in fata noastra de ani buni, ce mai asteptam sa ii schimbam de la guvernare? aia stau cu forta la guvernare, se tem oamenii ca iau bataie si amenzi de la politie.

Va recomand sa formati grupuri sa va pregatiti sa schimbati regimul prin orice mijloc daca acesta nu cedeaza presiunii strazii.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s