Siteul NASA a fost inchis, urmeaza proiectul Blue Beam?

Siteul NASA a fost inchis, mai jos aveti imaginea cu siteul, desigur poate fi vazut aici live.http://notice.usa.gov/

Ce se intampla? de ce a fost inchis siteul NASA? cum adica nu sunt bani pentru un site care are legatura cu sateliti, cu lansarile, cu monotorizarea spatiului? ce inseamna toate aste? o fi inceputul proiectului Blue Beam?  Doamne ajuta.

Proiectul Blue Beam este o teorie a conspirației propusă de Serge Monast care susține că NASA împreună cu Națiunile Unite încercă să implementeze pe scară globală religia New Age (cu Antihristul la conducere și să înceapă astfel o Noua Ordine Mondială) prin intermediul unei simulări tehnologice 3D a celei de a doua veniri a lui Iisus Hristos.

Monast si un alt ziarist care au prezentat cazul au murit de atac de cord! in 1996, defapt au fost victimele unui atac psihotronic.

Prima dată se vor modifica toate cunoștințe arheologice. Acest lucru va fi realizat prin producerea unor false cutremure în locații precise din jurul planetei. În aceste locații se vor „descoperi” artefacte false

Al doilea pas constă într-un „spectacol” pe cer pe toata planeta realizat prin proiecții tridimensionale bazate pe laser

Al treilea pas implică proiectarea unor unde radio joase care vor face pe oameni să cred că zeul lor le vorbește telepatic.

Al patrulea pas are trei părți:

Umanitatea trebuie făcută să creadă că o invazie extraterestră este iminentă în fiecare oraș mare

Creștinii să creadă că „Răpirea la Ceruri” a început

Utilizarea tehnologiilor de transmitere a undelor generatoare de gânduri prin rețelele de fibre optice, cabluri de televiziune, linii telefonice care vor pătrunde în orice echipament electronic și electrocasnic, care vor avea un micro-cip special instalat în prealabil ( Sunetele auzite de la inceputul lui 2013 pot fi teste de sunet)

Scopul este ca omenirea să ajungă într-o stare de haos astfel încât oamenii să fie dispuși în cele din urmă – poate chiar disperați – să accepte Noua Ordine Mondială.

Vreau sa va spun ca eu sunt rezervat in privinta proiectarii imaginii lui ISUS pe cer, mai degraba tind sa cred ca vor proiecta prima data niste ASTEROIZI ( defapt rakete mascate in holograme laser ) sau niste NAVE EXTRATERESTRE care pot fi ori avioane cu o forma avansata dotate cu arme de inalta tehnologie, fie proiectii  ale unor NAVE GIGANT si raketele sa vina din spatele lor dand impresia ca acele nave ataca, iar la final cei ce supravietuiesc cutremurelor si atacurilor fie ele fictive sau nu, sa fie atat de terorizati incat sa accepte de buna proiectia lui ISUS pe nori si sa asculte ordinele intocmai, sa primeasca fel si fel de ordine hipnotice. Oamenii care supravietuiesc vor fi supusi unor teste prin care se va vedea cati dintre ei au suspiciuni in privinta celor intamplate, desigur ca cine a cautat iluminatii pe internet deja are dosarul cu numele si tot, dosar digital si va fi descoperit si „relocat” ucis.

Oamenii care sunt considerati buni de sclavi vor fi pacaliti in continuare ca „extraterestrii” sau chiar demonii, au capacitatea de metamorfoza, specialistii impreuna cu preotii corupti vor explica celor ramasi cum demonii au capacitatea de a-si schimba forma fiind o alta rasa. Desigur pentru indepartarea riscului ca acesti extraterestrii sa patrunda in orasele noi construite oamenii vor primi un cip in brat ca metoda sigura de identificare, li se va spune ca inafara acelor zone sunt radiatii de la centralele nucleare care au fost atacate primele de acesti extraterestrii (bombele lor) si ca nu pot parasi orasul. Va fi controlata religia in functie de ce va spune holograma de pe cer, O NOUA ORDINE MONDIALA .

Daca scenariul prezentat mai sus se intampla pe nepregatite, asigurati-va ca spuneti tuturor oamenilor din jurul vostru ce sa intamplat defapt, formati o rezistenta cu care sa luptati impotriva „extraterestrilor” si impotriva sistemului daca se dovedeste a fi agresiv.Image

In ultima luna linile de pe cer trase de avioane s-au intensificat, jumatate din cer fiind acoperit de aceasta substanta, si nu e vorba de frigul care pastreaza mai mult urmele:| Contrails sunt altceva si chemtrails altceva.

Totul poate fi doar un test sa se vada cum reactioneaza lumea la ce face SUA acum, inclusiv conspirationistii care stiu adevarul.

Aici http://searchnewsglobal.wordpress.com/2013/10/06/proiectul-n-a-s-a-blue-beam-simularea-holografica-a-venirii-salvatorului-noii-ordini-mondiale/  o prezentare mai detaliata cu dovezi.

Ramaneti pe frecventa…

Urmeaza partea 2 din Fricile.

id de contact: inspatelerealitatii

Anunțuri

4 gânduri despre „Siteul NASA a fost inchis, urmeaza proiectul Blue Beam?

  1. multumesc pt articol.!exact asta discutam cu un frate azi ca undele respective pot fi transmise prin parabolicele de la centralele de telefonie mobila.vodafoane orange cosmote..toate sunt cu patroni jidani daca nu ma insel..mai toti au avut cate o reclama cu 666 in ea.ori pe fata ori stilizata..adica posibil stapani ce se inchina ocultei….deci nu m-am mira peste semnalul de telefonie sa fie modulat alt semnal al ocultei..de asemenea am citit undeva ca surdomutii aud acele zgomote intinse pe tot globul..deci e ceva care iti patrunde direct in creier.fara sa mai treaca prin timpan.si ce pot fi decat unde setate pe frecventa creierului nostru?asa ca sa ne rugam zilnic.rugaciunile taie orice modulatie draceasca,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s