Seria Controlul mental in Romania. Frica indusa. partea II

Pentru seara asta va las o mica parte.Image

Cum ziceam in prima parte https://inspatelerealitatii.wordpress.com/2013/10/02/controlul-mental-in-romania-frica-indusa/ FRICA e o optiune, dar prin inducerea ei in fiecare zi in mentalul uman devine o obisnuinta. Suntem conditionati mental sa ne vedem niste victime, asa cum pagina principala de la Delta Serch, un motor de cautare pe 666, ne arata , mai jos fiind mesajul subliminal care ne spune despre TEROAREA DIN BOSTON.

Mesajele subliminale odata vazute isi pierd din putere, chiar nu mai au nici un efect findca iti activezi filtrul critic din creier care nu lasa conditionarea ca esti o victima sa se lipeasca pe creier, dar majoritatea oamenilor cred ca nu baga in seama aceste mesaje, dau imediat in bara de adrese si tasteaza adresa dorita. Ca sa intelegi mai bine mesajele subliminale trebuie sa intelegi cum functioneaza timpul, sa intelegi ca fiecare clipa e o eternitate si fiecare privire a noastra inregistreaza pe creier lumea, chiar daca nu sesizam o anumita imagine la nivel constient findca ea se intampla prea repede si pina ce creierul vrea sa o analizeze alte informatii vin spre el, alte clipe, asa ca se adapteaza si o trece direct in creier fara analiza, o pune in creier pentru analiza viitoare, si chiar asta si face, o analizeaza mai tarziu, defapt o analizeaza cand dormi sau cand nu e asa solicitat.

Mesajele astea subliminale de inducere a fricii sunt destul de demonice, de la mesaje scrise, de ura, pe care nu am sa le reproduc aici findca le cunosc puterea, la imagini care doar dintr-o imaginatie bolnava pot iesi. vezi imaginea papusii cooki, sau pe clown. Aceste mesaje subliminale induc frici de niste evenimente care nu pot sa se intample fizic, pur si simplu , a-ti auzit in lumea asta lol de toate evenimentele prezentate intr-un film cu zombii? A fost vreodata vorba de o invazie de Predators altundeva decat in filme? NU, dar totusi ne asteptam la o invazie de extraterestrii sau demoni, pai de ce? findca subliminalele functioneaza, e foarte usor sa controlezi masele de oameni daca sunt fricosi, findca creierul se blocheaza in fata fricii si a panicii, findca e suprasolicitat si in dilema. adica cum o invazie de extraterestrii? eu nu am vazut acesti extraterestrii, totusi ceva imi spune ca ei pot exista. SUNT SUBLIMINALELE PUSE DE CREIER DEOPARTE PENTRU A FI ANALIZATE, si acuma creieru e derutat, cum de are astfel de ganduri, asa ca se instaleaza frica si ii mananca din rami, asta face.

Cum puteti vedea in imagine, internetu e plin de conditionari de frica, trebuie doar sa fii atent la ele si le vezi, sunt peste tot. Psalmii alunga conditionarile de frici, am sa explic in partea III

Ramaneti pe frecventa…

ID: inspatelerealitatii

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s