Presedintele Academiei tradeaza. Ionel Haiduc tradatorul va fi cunoscut dupa revolutia din 2014

Ionel Haiduc presedintele academiei ( avem nevoie de un sondaj sa stim cat % dintre romani stiu ce e aia academie) si cat de bine trebuie bagate la cap afirmatile tradatorului Ionel Haiduc. Ca sa precizez sa se stie Ionel Haiduc a anuntat tradarea la Antena 3 la sinteza zilei, pe ecran aparea o piramida cu atentie in timp ce asta trada.

Image

 

„O ţară cu resurse trebuie să le valorifice în mod inteligent. (…) Trebuie să ne gândim bine şi acolo. La eficienţa economică, la interes… pentru că dacă interesul economic este foarte serios, atunci mai sacrifici un pic şi din mediu, şi poate chiar din arheologie. Dar să ştii măcar pentru ce te sacrifici (…). Spuse tradatorul.

Se stie ca la Rosia Montana nu se va mai exploata aur in timpul regimului democrat de guvernare, ce se vorbeste la TV acuma e doar control mental, distragerea atentiei de la imprumuturile FMI care au avut loc si concesionarea pamanturilor pentru exploatarea gazelor de sist, si sa nu uitam de clasa politica tradatoare.

Control mental= Controlul directiei de gandire, adica spre ce sa gandesti sa iti indrepti gandirea. Daca cineva se gandeste la control mental ca la o spalare pe creier cu aparate si introducerea de imagini si sunete, pai asta face si televizoru.

Ramaneti pe fregventa….

id: inspatelerealitatii

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s