Suntem in stare de RAZBOI!

Siteul are un flux mare de vizitatori, de aceea profit de ocazie si va indemn sa ramaneti desteptati, nu cadeti prada minciunii demonice care conduce lumea, voi care stiti adevarul, cautati oameni ca voi findca sunt suficienti cat sa schimbati soarta unei tari. Suntem in razboi,  noi familile noastre ,prietenii nostrii, toti ne cumparam otrava, altii stiu alti nu stiu, dar cei care stiu ce mai asteptati? Cauta oameni care gandesc ca tine, cautai de aproape, din orasul din comuna sau din satul tau, nu te teme .

Formati  grupuri in care sa discutati problemele reale care domina tara ta, si nu va limitati la doar a le discuta, faceti ceva sa le opriti efectele distrugatoare.  Intariti-va fizic si mental pentru ziua cand vom spune la lumina zilei adevarul,  in acea zi sa fii pregatit sa te sacrifici in ultima instanta pentru eliberarea de sub dominatia demonica a celorlati. Tine minte aceste cuvinte, dupa tine lumea continua, ce mostenire vrei sa lasi lumii? vrei sa treci ca un nor? ce nor vrei sa fii, unul care trece nebagat in seama, sau un nor care uda pamantul in timp ce trece? Trebuie sa te trezesti constient ca viata ta de cand te-ai nascut pe pamantul asta a fost controlata, tu nu ai ales sa mergi la scoala, tu nu ai ales sa primesti buletinul, tu nu ai ales lumea asta de bani, ea ti-a fost impusa, cu pretextul ca si autoritatea suprema, reprezentata de parintii tai, sustin acest sistem. FALS.

Parintii tai s-ar bucura sa scape de dominatie, dar nu spun nimic, ce sa spuna? dupa si fa revolutie? ei nu stiu ce e o revolutie, cred ca e o manifestare violenta in care puterea nu pleaca fara sa loveasca, asa ca se tem de gloante. In anii 89′ 90′ 91’92’93’ a avut loc programarea mentala a maselor, unde au fost invatati ca guvernul are puterea de a te ucide, de a-ti reprima ideile brutal, lucru continuat in ianuarie 2012 cand programatii mentali numiti jandarmi si politisti au batut brutal cetatenii tarii.

Ce credeti? ca armata o sa traga dupa voi? sau ca fiecare soldat are sentimentul de identitate nationala? Sunt in armata pentru bani, asculta orbeste de comandantii lor, fiind amenintati cu puscaria pe ani buni. Dar nu vor trage asupra populatiei, chiar daca populatia se inarmeaza armata nu va trage asupra populatiei, si daca va trage ce? dar nu o sa traga nimeni.

Ce mai asteptam? asteptam sa ne sperie cu extraterestrii? cu comete si cu razboaie? cu cutremure? ei le pot provoca, tot ce am zis maidevreme stapanii astia le pot provoca. Pot face un avion in forma de disc, forma in care am fost obisnuiti ca exista extraterestrii, acea forma de disc poate fi echipata cu rakete si arme performante, poate ataca si distruge orase fara sa fie doborata, ce vor zice? ca sunt extraterestrii, ca suntem in razboi, ca sa ne unim intr-o singura putere mondiala care sa actioneze in fata atacului brutal care a ucis deja jumatate din populatia planetei, desigur ca de civili. Ce asteptam? comete? pot face rakete care sa le trimita din sateliti, bombe atomice fara radiatii, care sa distruga zone mari, iar televizorul, acea cutie de control mental, sa difuzeze imagini cu meteoriti si toti sa o tina ca a cazut un meteorit acolo, o minciuna spusa la televizor devine reala, iar NASA, e a lor. Asteptam razboi in Romania? il avem deja, dar e unul din viitor, ce asteptam? sa cada bombe si soldati inarmati prin parcuri? aia a fost in 40, acum ni se baga otrava in mancare, lichefierea creierului se face prin telefoane si sateliti, se provoaca boli, cine poate fi tras la raspundere pentru boli? Stiti ca stresul cauzeaza boli mortale? Vi se pare ca traim bine in tara asta? NU, totul e o mare manipulare si oamenii nu vad, tu daca vezi, fa ceva, ajuta-ti tara, neamul, pamantul, generatile urmatoare te vor numi erou.

Cauta oameni care gandesc ca tine, pregateste-te fizic si mental pentru orice.

ID : inspatelerealitatii

 

Ramaneti pe frecventa….

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s