Toleranta 0 fata de GUVERN !!

Trebuie sa actionam odata, cu toata responsabilitatea o zic, findca controlul mental este deosebit de puternic, si ajunge intr-un stadiu din care din ce in ce mai greu va fi pentru viitor sa repare tot ce sa intamplat pina acum. Va dau un singur exemplu, starea de conflic generata de proiectul Rosia Montana, vedem oameni care traiesc la Rosia Montana care ne spun ca sa infiltrat o stare de ura intre localnici, dezbinarea a ajuns chiar in familii, unii vreau sa vanda altii nu vor, asa apare un conflict de dezbinare. Oameni ca la Rosia Montana nu am mai vazut, oameni buni si intelepti cum ar trebui sa fie tot poporul nostru. Doamne ajuta. Findca vorbesc despre dezbinare, vreau sa treg un semnal de alarma in privinta dezbinarii intregului popor prin prisma lipsei banilor, unde stim ca nivelul de somaj sau de persoane neangajate este foarte mare la noi in tara, mai ales in randul tinerilor, care stau cu parintii, si eu ma numar printre ei. Faptul ca un membru al familiei nu are un loc de munca, deci nu produce bani pentru grup, findca asa este vazut dupa un timp, creeaza tensiuni in familie, dezbinand-o. La reteta dezbinarii din interior mai vine si Regionalizarea, care va dezbina teritorial tara, unde oamenii vor incepe un exod intre zone, in cautarea celei mai bune  pentru un loc de munca.

Tu care citesti aici, ce faci? Tara ta e vanduta de aia care o conduc, aia sunt tradatori, iti distrug familia si tara stramoseasca, tu ce faci? Oprestei! Nu te gandi ce zice mama sau tata sau fratii sau vecinii, findca vor fi foarte bucurosi cand se va termina odata cu manipularea asta. Chiar daca pare greu, incearca.

Va invit sa urmariti un documentar despre si cu oamenii din Rosia Montana, Niste Daci adevarati, modele de urmat pentru intrega societate. Sa ne mai spuna cineva ca Dacia a fost vreodata cucerita sau distrusa! Ca in fata oamenilor astora cad toate argumentele Romanizarii Daciei. Vizionare placuta.

Anunțuri

Un gând despre „Toleranta 0 fata de GUVERN !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s