PRESA VANDUTA COMPLET IN ROMANIA!

Astazi 6 septembrie 2013 in Piata Universitatii este a 6 zi de proteste contra proiectului minier de la Rosia Montana prin care Compania Gold Corporation ( Sucursala a Gabriel Resurces), a reusit prin metode obscure sa obtina dreptul de exploatare in mina din Rosia Montana, o mina cu istorie care se intinde pe mii de ani si care a hranit 3 mari imperii, fiind si motivul pentru care Romanii au atacat Dacia.

Revenind la presa din Romania, remarc ca la ora 3:30 nici un post de televiziune nu prezinta protestul contra exploatarii, protest care a scos in strada mai multe mii de oameni  in ultimile 6 zile. Astazi un numar mare de protestatari este in piata inca de la ora 14:00. Totusi Breaking news al stirilor este ca se va face referendum pe tema cainilor de pe strazi. Cainii strazilor trebuia sa fi fost o problema rezolvata de mult timp de primarul Sorin Oprescu care nu are altceva de facut decat sa se asigure de buna gospodarire a orasului Bucuresti, cand un copil moare atacat de caini , e un semn ca primarul nu isi face treaba, deci primarul trebuie judecat pentru acest nefericit incident nedorit, dar ca principal vinovat il gasesc pe Sorin Oprescu care nu a fost in stare sa rezolve aceasta problema care nu ar da batai de cap nici unui copil de 15 ani in rezolvarea ei. Totusi presa incearca sa stinga subiectul prin prezentarea lui intensiva pe toate posturile, neglijand protestele contra Rosia Montana.

Trag un semnal de alarma !!!! Nu va uitati la TV findca contine fraze si imagini care ajung sa controleze mintal subiectii in mod voit !!! Daca vreti sa sustineti protestele facetio in strada, pichetati parlamentul, pichetati judecatoriile, pichetati sedile armatelor.

Totusi daca unii dintre voi sunteti prinsi de undele emise de tv care creeaza dependenta, sau parintii vostrii, asigurativa ca se uita pe programele, Nasu TV, Transilvania Live, sau Giga TV. Desi la Giga TV si Transilvania am vazut niste documentare care prezentau adevarata fata a lumii,  nu recomand sa va uitati mult la TV, iar postul Nasu TV se confrunta de multe ori cu „defectiuni tehnice” induse dinafara, de multe ori se deregleaza imaginea, sau postul nu poate fi prins, chiar cand are emisiuni interesante. In plus  Nasul TV mai are emisiuni realizate de Daniel Roxin si altii care sper sa fie cine pare ca sunt.

Ramaneti pe fregventa, Povestea continua.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s