Deja stiti cu ce se ocupa acest blog asa ca nu am sa ma feresc sa reaprind becul rosu de alarma privind atacul psi . Varful piramidei /\ detine tehnologia de varf, fata de trunchiul piramidei |_| care are acces la descoperiri tehnologice din lumea consumatorilor, discordanta dintre aceste 2 nivele fiind chiar de 100 de ani in avantajul ocultei care controleaza. Oculta mondiala directioneaza cercetarile spre domeniul armelor; revolutioneaza gloantele, raketele, armele de foc, sistemele de supraveghere, armele chimice, arme non letale, arme psihologice, „arme meteorologice”, arme PSIhice. Daca in Siria si zona araba „Eii” folosesc combinat aceste tehnologi de razboi, in Europa sunt mai prudenti in a lasa armele in mainile oamenilor findca stiu si ei ca nu ar mai putea controla nimic, asa ca o ard PSI.

Ce sunt aceste arme PSI? Ei bine aceste arme din punct de vedere tehnologic se dezvolta din anul 1945 si sunt folosite pe populatia Europei, dar idiotii au dat butonul de intensitate pe maxim deasupra  Romaniei, findca este o zona protejata chiar de planeta pamant,sau de Dumnezeu,  dovada este diversitatea formatiunilor geografice, biodoversitatea oamenii buni care se tot nasc aici, exista o vorba Romaneasca, probabil ca Dumnezeu e Roman..

Totusi atacul prin radiatii care vine de la sateliti sau antene este bruiat cum am spus de natura locului in care ne aflam, asa ca intunecatii au implementat  CODEX ALIMENTARIUS (care suna incredibil de Romaneste daca eliminam EX si IUS), care are un singur scop! Destabilizarea energetica din interior, desigur ca atacul este sustinut pe un camp mai larg prin informatile venite in TeleViziune( crime, violuri, jafuri, nonsensuri menite sa seteze mintea la nivelul ” TOTUL E IN REGULA, NU GANDI ! Muzica,  Anda lui Maruta fiind un exemplu in una din piesele ei foarte difuzate ea canta  ”  E O VA FI BINEE… DUPA RAU VINE SI BINELE”, aceasta fraza fiind una dintre propozitile cu care poti controla un subiect, voluntar sau involuntar, filme de o actiune exagerata , filme demonice, desene animate demonice DA inca de mici.Atacul este sustinut de o stare de lipsa sau „saracia” care este aprofundata printr-o guvernare defectuasa a tarii.

Totusi in pofida acestui val de atacuri PSI, REZISTAM destul de bine zic eu, aceasta  pseudo-supunere a noastra este  in mica masura legata de setarea creierului pe tipare vibrationale scazute sau pe schimbarea tiparului de bataie a inimi, aceasta pseudo-supunere a poporului Roman se trage din iubirea fata de aproape si dorinta de a nu agrava o stare de rau, deunde vorba, fereasca Dumnezeu de MAI RAU!, BINE ca nu e MAI RAU!

Dar acesta este atacul la nivel colectiv, pe toata tara, care vrea sa afecteze intreaga populatie. Dar atacul individual sau asupra grupurilor mai restranse sau mari se desfasoara din apropiere, deci fizic undeva exista aparatura care emite atacul. Acesta tehnologie este capabila sa scaneze si sa calculeze STAREA DE SPIRIT a tintei sau a tintelor, fiind scanata caldura emisa(chiar prin ziduri groase) , fluiditatea grupului sau gestica daca este doar o tinta, aparatura se conecteaza toate camerele de supraveghere care care sunt in zona , camere care detin deasemenea o tehnologie de scanare a persoanelor filmate si care transfmit datele catre unitatea principala de scanare. Urmatorul pas este setarea armei propriu zise sau tunului cu impulsuri vibrationale sau electro magnetice, asa cum o boxa emite vibratii acest „tun” emite spre zona tinta, vibratii de o anumita intensitate care ataca creierul si ii modifica starea catre ce nivel vrea atacatorul, poate induce stare de calm setand o fregventa mai joasa in caz ca tinta devine prea agresiva sau in stare beta, imediat o calmeaza, tinta incepe sa nu mai relationeze cu situatia si nu mai vede rostul actiunii sale, isi accentueaza temerile legate de situatie si renunta. In cazul in care se doreste ca un grup sau un individ sa provoace acte de violenta ca ” organele legii” sa actioneze legal sa opreasca distrugerile sau atacurile, atacatorul trimite vibratii specifice unei stari de alerta amestecate cu euforie, precum si ultrasunete cu mesaje de violenta. Victima simte o stare de euforie, se simte puternic si vrea sa o demonstreze rupand un semafor( un alt aparat de manipulare mentala) sau distrugand o banca sau rasturnand un tomberon, ceilalti subiecti fiind atacati si sub instinctul de a urma fac lafel si actele de violenta incep. In mintea TINTELOR( oamenilor) totul pare ca vine din proprie initiativa, doar o minte TREAZA si SPIRITUALA poate sesiza schimbare de perceptie la care e supus si poate bloca acest atac in cazul in care atacul nu are scopul sadic de a elimina tinta, in acest caz se seteaza aparatul in parametrii pentru ucidere de la distanta, victima este luata in colimator si sunt trimise tipare pentru infart sau atac cerebral si altele, desigur aceste arme functioneaza si pentru inducere de paranoia sau ganduri sinucigase. Pe nivel national suntem atacati foarte puternic, singura scapare fiind pamanturile binecuvintate pe care ne nastem de mii de ani, sau pe care am avut privilegiul de a ne naste, totusi de ceva timp se incearca distrugerea acestei zone din punct de vedere energetic, odata prin oameni si odata prin otravirea directa a zonei, o sa explic in randurie de mai jos.

Sa luam de exemplu chimicalele care sunt folosite pentru daunatori in agricultura sau ingrasamintele chimice, aceste substante se aplica pe sol si pe planta care tot in sol ajung, daca ajung in sol obligatoriu ajung si in panza freatica deci in apele POTABILE, findca vorbim de interiorul tarii. I

n tara noastra avem multe rauri care trec la mica distanta de solurile arabile de grau, porumb sau alte plantatii. Cum aceste zone sunt chimicalizate si substantele chimice daunatoare, toxice, ajung in rauri si ape, aceste ape devin otravite cu timpul, daca timp de 24 de ani tot pui chimicale pe sol, ele se tot strang la un nivel si formeaza un coktail de otrava care ajunge la urma in apele curgatoare deci otravind lumea apelor, pestii.

Un alt atac vine pe nori[CHEMTRAILS- URMELE TOXICE] cerul Romaniei e zilnic MASIV POLUAT de aceste avioane care arunca otravuri pentru lumea pasarilor cat si pentru sol, virusi,  sau pentru a atrage in zona diferite insecte daunatoare, …au mai multe intrebuintari urmele astea. De multe ori vad avioane care  vin dintr-o parte a cerului si lasa o urma groasa pina ce dispar in cealalta parte, dupa 5 minute urma este lafel de groasa, o dovada clara ca nu sunt vapori de apa rezultati din arderea kerosenului si care ingheata la inaltimi mari si formeaza o urma de gheata, asa cum o fac avioanele normale care intradevar lasa o urma dar aceasta dispare de cele mai multe ori in spatele avionului sau la cateva sute de metrii urma incepe sa se dizolve, indiferent de conditile atmosferice. Dar avioanele care lasa urmele care se transforma in nori sau care albesc cerul actioneaza zilnic desupra teritoriului tarii noastre.

Un alt atac asupra teritoriului sacru care ne protejeaza este prin exploatarea masiva; defrisari masive de paduri, exploatari miniere , extrageri de gaze si petrol. Practic este atacat elementul infrastructura sacra, cand tai zeci de mii de copaci zilnic si nu plantezi in aceasi zi cat ai taiat ce rezulta? in cateva zeci de ani ne trezim ca suntem ca Spania care este o intindere mare de dealuri cu pamant rosu, din TERA NOSTRA MULTUM SIVA, o sa fie Tera nostra trebuie sa importe padure din Indonezia ca pe noi ne-au defrisat. Ca o paranteza, daca acum se face Razboi fizic pe resurse de Petrol, Gaz, Litium,  in cateva zeci de ani 70-80, razboiul va fi pe zonele de padure.

Rosia Montana este o zona sacra pentru acest teritoriu, care desi e exploatata de mii de ani, ea nu se termina, si paradoxal desi se afla pe teritoriul nostru este exploata de straini cu ura findca GOLD CORPATION este CORPORATIA SANGELUI. DA! Scrie GOLD pe o foaie, intoarna foaia cu susul in jos si pune o oglinda desupra cuvantului, devine BLOD , sange !. Gazele de Sist, pentru care guvernul a emis avize de explorare urmat de cel de exploatare, din care iarasi noi primim o suma imfima care rezulta din TVA. Exploatarea gazelor de sist in zona Romaniei, Bulgariei si Turciei, Poloniei si Ucrainei, este prea riscant pentru beneficile aduse, iar pe teritoriul Romaniei exploatarea trebuie strict interzisa prin metoda fracturarii, orice tip de escavare adanca si prin explozii pe o falie tectonica activa si importanta este NEBUNIE CURATA!, e ca si cum ai da la un copil de 4 care se afla intr-o sura plina de fan uscat sa se joace cu o bricheta care se aprinde usor. In 1974 Americanii au venit la Ceausescu sa ii spuna ce bogatie avem in tara noastra si ca o sa avem bani multi din aceasta resursa ca o sa ne putem plati datoria la FMI usor din banii rezultati.  Ceausescu a permis explorarea si exploatarea pe zona vrancea dupa 2 ani au fost instalate sondele, DUPA 1 AN CUTREMUR DE 7 GRADE PE RICHTER !!! Orase intregi au fost devastate, blocuri intregi s-au daramat si mii de oameni au murit. Ceausescu a oprit imediat exploatarea!!
Ca sa nu se faca legatura dintre explorare si cutremur si pentru ca popularitatea si imaginea lui sa nu se pateze Ceausescu a tinut secret acest fapt. Intereseaza-te pe google si vezi ca exploatarile gazelor de sist provoaca cutremure de mica intensitate, in zonele care nu sunt pe falii active! Dar ROMANIA E PE UNA MAJOR! Inceperea exploatarii gazelor de sist implica riscul provocarii unui CUTREMUR de minim 7 GRADE PE RICHTER, care ar implica sute de mii de morti.

Cum am zis e nebunie curata sa accepti asa ceva, dar precizez si e bine de tinut minte ca exportul de gaze catre alte tari din UE incepand cu anul 2013 a fost una dintre conditile impuse in 2007 la momentul aderarii in Uniune. Deja se vorbeste despre exportul catre Ucraina de gaze din partea Romaniei. Deci aceasta metoda este printre cele de distrugere a spatiului sacru care pretindem ca il detinem si controlam.

Toate aceste actiuni de atac asupra teritoriului sacru au ca scop slabirea intensitatii vibratilor pozitive pentru ca armele lor PSI sa functioneze mai bine la nivel comun, findca e mai sigur si mai practic sa folosesti doar armele instalate in sateliti care nu ti le poate gasi nimeni, decat sa detii tehnologia asta pe pamant . E mai simplu sa stabilesti zona tinta cu precizie minimetrica si sa manipulezi sau sa ucizi unul sau un grup de oameni, poate chiar popoare intregi la adapostul unui buncar secret.

Am scris acest articol nu ca sa te sperii , ci ca sa iti aduci aminte ce trebuie sa faci.

Si sa nu uiti ca suntem prinsi intr-un razboi care e real. Cele mai multe victime intr-un conflic sunt de partea civililor, asa ca intra in rezistenta!

Povestea continua.

Ramai pe fregventa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s