Minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

 De astazi incep sa ma ocup de sanatatea mea fizica, incep sa imi construiesc un corp care sa ma sustina pentru actiunile care vreau sa le inteprind.

Din 2007 odata cu intrarea Romaniei in NATO, armata a fost scoasa din circuit, rapind astfel sansa la slefurirea baiatului spre a deveni barbat. Aceasta schema de scoatere a armatei obligatorii face parte din geoingineria sociala, findca se doreste ca masculii din Romania sa nu aibe un comportament hotarat, se doreste antrenarea lor in activitati cat mai banale si cat mai posibil statice, computeru fiind un exemplu. Pentru cei care nu au computerul ca programator, nici ei nu intreprind activitati fizice serioase, elaborate, care sa duca la disciplina si la sansa de al cunoaste pe cel de langa el.

La noi in tara din pacate nici cercetasia nu e dezvoltata, existand doar 1 club cunoscut care are activitati care pot fi numite banale, care doar da impresia de cercetasie.

Azi Romania prezinta urmele nefaste ale scoaterii armatei din circuit, prin faptul ca tinerii ar vrea un loc de munca si cand il gasesc se tin tare de el stiind ca este singura lor sansa de supravieturire, nefiind invatati in armata sa se descurce, sa infrunte viata, sa isi deschida mintea.

Romania are mare nevoie de tabere de antrenament tip militar, altfel riscam sa fim prea pajnici deci condusi. Dacii nostrii erau cunoscuti pentru CURAJUL IN LUPTA si CINSTEA lor. Azi noi ne facem demni de asa urmasi?, raspunsul meu e : inca nu.

Deci am hotarat sa incep un antrenament fizic pe care sa il prestez zilnic cel putin 2 ore pe zi, asa vreau sa ajung de la 90 kg cat am acum la 75 kg, findca am 172 cm si 90 de kg este prea mult. http://www.culturism.ro/alimentatie/raportul-optim-greutate-naltime.html Voi tine si dieta vegetariana 2 saptamani si voi slabi 10 KG in aceste 2 saptamani de antrenament intens. Va urez si voua succes daca vreti sa incepeti sa va pretuiti corpul. Sunt sigur ca Mente Sana in Corpore Sano, „Minte sanatoasa intr-un corp sanatos” e foarte real, cand ai prea multa grasime inseamna ca ai prea multe toxine neeliminate, deci esti aflectat la creier de acele toxine, chiar daca ti se pare ca gandesti normal. odata ce incepi sa faci sport vei vedea ca incepi sa gandesti mai clar.

Am sa prezint pe blog antrenamentul care il voi face pentru a slabi 10KG in 2 saptamani, iau aceasta decizie critica findca in ianuarie m-am apucat  de o dieta vegetariana si sport, si dupa 2 saptamani ma simteam altfel nici nu stiu cum sa descriu acea stare, era o stare de iluminare, aveam multa energie, imi doream sa fac ceva, nu mai vroiam sa fiu sedentar. Asa ca ma voi intoarce la acea stare din care nu voi mai iesi de aceasta data.

Urmariti blogul pentru a afla progresele facute.

Ramaneti pe fregventa.

Anunțuri

Un gând despre „Minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s