Pentru final, din a 3 parte a lectrurii cartii Mein Kampf-Hitler

A 3 parte din maxime luate din cartea Mein Kempf-Hitler. Citeste cu voce daca poti!

*Dezvoltarea puterii de vointa si a capacitatii de decizie, ca si tendinta de a-si asuma cu placere o responsabilitate este de cea mai mare importanta.

*Poporul nostru roman, zdrobit, zacand la pamant si lasat prada fara aparere loviturilor de picior ale restului lumii,are nevoie de forta nascuta din autosugestie, pe care o da increderea in sine.

*Imbracamintea tinerilor trebuie de asemenea sa fie adaptata scopului urmarit.

*Cine isi iubeste poporul, nu-si dovedeste dragostea decat prin sacrificiile pe care este gata sa si le impuna.

*Nu ai dreptul sa fii mandru de poporul tau decat atunci cand nu trebuie sa-ti fie rusine de nici una din clasele tale.Dar atunci cand jumatate din acest popor este mizerabila, roasa de griji sau chiar depravata, el ofera un spectacol atat de suparator incat nimeni nu trebuie sa fie mandru ca face parte din el. Numai atunci cand un popor este, in toate partile sale componente,sanatos la corp si la minte, bucuria de a-i apartine se poate ridica pe buna dreptate la toti cetatenii la acel nivel superior care poarta numele de mandrie nationala.

*In inimile tinere trebuie sadita legatura stransa dintre nationalism si sentimentul de dreptate sociala. Atunci intr-o zi se va naste un popor de cetateni, unit printr-o dragoste comuna si o mandrie comuna, pururi invincibila si de nezdruncinat.
Victoria va reveni poporului care va porni cel dintai pe acest drum.

*Organizatile crestine nu au stiut sa se multumeasca sa-si inalte propriile altare, le-au trebuit sa treaca la distrugerea celor pagane.

*In pozitia de presedinte, trebuie adus numai omul care merita sa fie.

*Noi trebuie sa deschidem ochii poporului nostru asupra a ceea ce sant natiunile straine si sa-i reaminteasca neincetat cine este adevaratul dusman al lumii actuale.

*Se stie bine, in general, ca un popor nu redevine liber numai prin rugaciuni. Dar o experienta istorica trebuie sa mai dovedeasca si faptul ca tot atata de imposibil este sa i se redea libertatea incurajand lenea.

*Noi avem nevoie nu de o suta sau de doua sute de conspiratori indrazneti, ci de sute de mii de suporteri fanatici si indragostiti de idealurile noastre. Trebuie sa lucram nu in secret, ci prin demonstratii de masa puternice, caci revolutia nu va putea invinge decat
cucerind strada.

*Popoarele nu se elibereaza prin trandavire, ci prin sacrificiu.

Am terminat de citit cartea lui Hitler cu care a cucerit poporul german si pot spune ca ideile lui nu sunt atat de bolnave, exceptie facand cele cu eliminarea fizica a celorlalte rase de pe teritoriul germaniei. Mai cred si ca evreii au fost responsabili de provocarea primului si celui de-al 2 razboi mondial.Acuma nu stiu daca chiar sunt evrei evrei sau cine sunt defapt si se ascund in spatele identitatii de evrei dar, e clar pentru mine
ca lumea e condusa din “umbra” si ca de zeci,sute de ani oamenii se nasc si mor fara sa aibe sansa reala de a trai viata.
De exemplu atunci evreii erau prezenti in conducerea germaniei lafel cum erau prezenti in mai multe tari la nivel de conducere. Daca tu vezi ca tara ta plange, ca poporul tau sufera si vezi cine provoaca aceste drame, ce faci? Te revolti, lafel cum noi ne vom revolta impotriva jugului oamenilor posedati care distrug romania. Spun oameni posedati findca exista posibilitatea chiar sa nu fie oameni. Daca ne luam dupa biblia evreilor exista demoni,exista ingeri. Daca Dumnezeu exista Satan a fost dat uitarii si transformat in basm. Ei bine oamenii nu il inteleg bine pe Dumnezeu. Dumnezeu e altfel decat cred oamenii, si asta le permite demonilor sa ii controleze pe oameni. Trezirea
Am spus ca voi posta 3 articole pe zi si ma voi stradui sa ma tin de cuvant, cu exceptia aparitiei unor dificultati de ordin tehnic sau de alta natura.
Tine minte “In spatele realitatii se afla adevarul” PACE.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s