Al 2 articol desteptator.

Sper ca va placut primul articol, aici aveti al 2 articol cu maxime din Mein Kampf-Hitler. Deschide-ti mintea.

**Cercetati numai atitudinea guvernului fata de o serie de fenomene cu adevarat prejudiciabile ordinii vietii noastre
individuale si publice, si veti recunoaste cu usurinta lasitatea si tradarile la nivel intalt de care se face vinovata clasa politica la 24 de ani de la “revolutie”.

*Presa se obisnuieste sa fie denumita o mare putere in stat. De fapt, importanta ei este intr-adevar uriasa si nu poate fi subestimata, gazeta televiziunea si siturile de stiri, sunt defapt ceea ce continua educatia adultilor.Din acest punct de vedere, cititorii pot fi, in mare parte,impartiti in trei clase.
1.Cei care cred tot ce citesc si aud in presa.
2.Cei care nu mai cred absolut nimic,
3.Mintile care examineaza cu simt critic ceea ce au citit si care apoi rationeaza.

PRIMA GRUPA este din punct de vedere numeric de departe cea mai mare.
Ea cuprinde marea masa a poporului Roman si reprezinta,prin urmare, partea cea mai simpla a natiunii sub raport intelectual.
Aceasta grupa nu cuprinde o oarecare profesie, cel mult poate fi impartita in linii mari dupa gradul de inteligenta.
Dar ea cuprinde pe toti acea carora nu le-a fost dat,fie din nastere, fie prin educatie, sa gandesca ei insasi,sicare, din incapacitatea sau din neputinta, cred tot ceea ce li se arata in presa [ ziare, televizor].
Aceasta grupa cuprinde acea categorie de trantori care ar putea foarte bine sa gandeasca ei insisi, dar care , dintr-o lene a spiritului , apuca recunoscatori tot ceea ce a gandit deja un altul, presupunand din modestie ca acesta din urma, facand un efort, va fi gandit corect.
Asupra tuturor acestor oameni, care reprezinta marea masa, influenta presei va fi considerabila.Ei nefiind capabili, nici dispusi sa examineze ei insisi ceea ce li se prezinta, astfel incat abtinerea lor totala de la tratarea problemelor
zilei este aproape in exclusivitate lasata pe seama altora. Aceasta poate constitui un avantaj cand sunt lamuriti de autori seriosi si indragostiti de adevar; dar este un dezavantaj daca aceia care au grija sa-i informeze sunt niste canalii sau niste mincinosi.

A DOUA GRUPA este mai redusa numeric. Ea este alcatuita in parte din elemente care au apartinut mai intai primei
grupe,apoi, dupa indelungate si amarnice deziluzii, au trecut la parerile opuse, si care nu mai cred nimic…de indata ce li se adreseaza cineva prin media.Ei urasc toate ziarele: nu mai citesc nici unul sau, sistematic, le critica violent continutul care, dupa parerea lor, nu este decat o tesatura de inexitati si de minciuni. Acesti oameni sunt foarte greu de manipulat,caci,chiar si in fata adevarului, eii raman tot neincrezatori.Ca urmare, ei sunt pierduti pentru o actiune pozitiva.Aceasta se numeste in 2013 geoinginerie sociala.

In sfarist, CEA DE-A TREIA GRUPA este de departe cea mai mica. Ea se compune din minti cu adevarat inteligente si ascutite pe care aptitudinile lor naturale, ca si educatia lor, le-au invatat sa gandeasca, care cauta sa faca ele insele un rationament asupra fiecarui subiect si care supun tot ceea ce au citit unei examinari si unor cugetari foarte adanci si repetate.
Ele nu vor privi un ziar fara a colabora indelung, minta, cu autorul a carei misiune este grea in acest caz. Ziaristilor NU le plac asadat acesti oameni decat cu o oarecare rezerva
Pentru membrii cele de-a treia grupe, prostiile din textele unui ziar sunt putin periculoase, ori, macar, putin importante.In cursul vietii, eii s-au bisnuit sa nu vada, in fond, in orice ziarist, decat un manipulator care spune adevarul numai din cand in cand.
Dn pacate, importanta acestor oameni eminenti sta in inteligenta si nu in numarul lor,o treaba nenorocita intr-o vreme cand intelepciunea nu inseamna nimic si in care majoritatea inseamna totul 50+1

*Astazi cand se hotaraste cine va conduce tara, ce-a mai mare greutate o are grupa cea mai numeroasa: este multimea celor simplii si creduli.

*Transformarea practicii imperecherii intr-o afacere baneasca(pornografia) vor aduce mai devreme sau mai tarziu prejudicii intregii noastre descendente; in loc de copii vigurosi, nascuti dintr-un sentiment firesc, nu vom mai vedea decat produsele
vrednice de plans ale unei operatiuni financiare de ordin practic. Aceasta va ramane de fapt, tot mai mult, baza si conditia casatoriilor noastre.

*Casatoria nu poate fi considerat un scop in sine; ea trebuie sa duca la un tel mai inalt, inmultirea si conservarea speciei si a rasei. Spunem ca suntem 7 miliarde de oameni si se recurge la tehnici de depopulare, dar in cativa ani se va descoperi tehnologie care sa ne permita sa calatorim in univers si vom descoperi planete care pot sustine viata care pe care le vom popula, doar atunci avortul va fi condamnnat?

*In Romania au fost facute legal 24.000.000 de avorturi din 1989.

*Lumea nu apartine decat celor puternici care aplica solutii radicale. Ea nu apartine celor slabi.

*Marea masa a poporului nu este alcatuita din filozofi; pentru masa, credinta este adesea singura baza a unei conceptii morale despre lume.

*Sus-pusi , Supusi.

*”Arta posibilului” – Bismarck

*Pe eroii morti pentru tara si pe avortati patria ia pierdut numai pentru a se ingadui catorva sute de inselatori ai poporului sa-si continue manevrele politice sau hotiile sau sa-si insinueze miseleste teoriile doctrinare.

*FNS cu ce a urmat la guvernare respectiv PSD.PDL.USL, aceste zdrente de partide parlamentare au furat, au smuls din manilie natiunii arma propriei conservari, unica protectie a libertatii si independentei poporului nostru.
Daca mormintele celor care au murit pentru tara asta s-ar deschide azi,din ele s-ar fi ridicat insangerati, acuzatorii: zeci de mii de romani(daci), acuzatori ai acestor membrii criminali ai Parlamentului, cat si ale celor care stiu adevarul dar nu fac nimic pentru inlaturarea lor.

*Anumite adevaruri sunt atat de raspandite, incat, tocmai din aceasta cauza, omul de rand nu le vede sau cel putin nu le recunoaste.

*Exista in jurul nostru, sute de mii de probleme lafel de usor de rezolvat ca oul lui Cristofor Columb. http://ro.wikipedia.org/wiki/Oul_lui_Columb

*Cine vrea sa traiasca,sa lupte! Aceasta poate parea dur, dar asa este!

*”Protocoalele Inteleptilor din Sion”

*Religia este ridicularizata; morala si moravurile sunt prezentate ca niste lucruri moarte, pina cand cade si ultimul bastion ce permite unui popor sa lupte pentru existenta sa pe aceasta lume.

*In momentul in care evreul cucereste puterea politica, el arunca ultimile valuri care-l mai ascundeau.
Evreul democrat si prieten al poporului da nastere evreului sangeros si tiran al popoarelor. El incearca, dupa cativa ani, sa-i extermine pe reprezentantii intelectualitatii si, rapind popoarelor pe cei care erau prin natura lor calauzele lor
spirituale, le face numai bune pentru rolul de sclav pus sub totdeauna in jug.

Un exemplu inspaimantator al acestei sclavii este oferit de Rusia, unde evreul, cu un fanatism intr-adevar salbatic, a facut sa piara prin torturi crancene sau a condamnat la moarte prin infometare aproape treizeci de milioane de oameni, pentru a asigura unei bande de scriitori evrei si de banditi de la bursa dominatia asupra unui popor mare.
In Romania anilor 1900-1944 Legiunea Arhanghelului Mihail impreuna cu Garda de fier lupta impotriva Bolsevismului Rus, Evreii care tocmai l-au inlaturat pe Tarul Alexandru,amenintau Romania.Dupa terminarea celul de al 2 razboi mondial au reusit sa
cucereasca si Romania unde au actionat dupa aceleasi principii. Vezi EXPERIMENTUL PITESTI, si inlaturarea intelectualilor.

*Nationalizarea masei( ref la populatia tarii) nu poate fi, in nici un caz, obtinuta prin jumatati de masura sau printr-un apostolat timid, ci cu o orientare a eforturilor impinsa la extrema, cu fanatism, pina la scopul care trebuie atins.

*Marea masa a unui popor nu este alcatuita din profesori, nici din intelectuali. Ea este putin accesibila ideilor abstracte. In schimb, va fi impresionata mai usor in domeniul sentimentelor si acolo se gasesc resorturile tainice ale reactilor sale,fie pozitive, fie negative. Cum indoctrinarea din Romania este negativa, ” Suntem hoti, nespalati, cersetori, suntem prosti, “merge si asa”; fara o revolutie din partea celor “treeji” prin democratie acesti demoni vor continua sa conduca tara.

*Nationalizarea maselor de romani nu va reusi decat daca pe langa lupta purtata pentru cucerirea sufletului poporului nostru se inteprinde distrugerea otravitorilor ei nationali si internationali.

*Cine vorbeste despre o misiune data poporului roman pe acest pamant trebuie sa stie ca ea consta exclusiv in formarea unuistat care considera ca telul sau suprem este conservarea si apararea elementelor celor mai nobile ale poporului nostru, pace, cinstea, curajul, bunatatea, care acum sunt alterate.

Aceste idei sunt inaltatoare. Urmeaza ultimul articol din ultimele 150 de pagini din carte.
Ramaneti pe fregventa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s