Ocult vs Ocult = Razboi rece?

 Se vehiculeaza in presa de pe pamant ca Imperiul SUA ar fi dat razboiul psihologic pe fata, Obama aka ” Nigger” smekerul care fumeaza  il acuza pe Vladimir Putin aka „Tarul” ca ar fi un zid impotriva libertatii oamenilor pe care, „Eii” prin propaganda control mental si geoingineria sociala au reusit sa ii transforme in asa numiti gay sau lesbi.

„Nigger” spune despre „Tar” IN PRESA si deschis ca ” Tarul se comporta ca pustiul plictisit din FUNDUL clasei” facand aluzie ca sa fi gay sau lesby e tare!

Treaba cu gay si lesbi e pentru schimbarea ordinii in lume, pentru controlul populatiei si e pe cat de simplu pe atat de periculos. Daca 2 barbati aleg sa isi petreca viata impreuna ei nu pot avea copii iar  in cazul femeilor aceasi treaba, solutia? adoptia! si findca pe adoptie nu se da 2 bani findca copii fara parinti sunt considerati niste paria ai societatii, ei vor fi dati spre adoptie in acest model de comportament gay sau lesby care ii va influenta de mici si care in final vor deveni la randu lor gay sau lesby findca atunci cand esti mic daca ti se implanteaza anumite modele comportamentale ele se leaga de tine si foarte greu scapi de ele, majoritatea acestor scheme sunt impuse prin abuzuri de la alti programatori care la randul lor au fost programati, un astfel de programator poate avea si 50-100 de indivizi pe care ii programeaza care unii dintre ei vor programa pe altii la randul lor, alta schema este prin desenele animate, prin mesaje subliminale sau transmise bucatele mici de video”frame” care pot reprezenta o imagine sexuala intre 2 fete sau 2 baieti, imagini care sistematic se repeta formand un tipar in mintea victimei. O forma care poate in Romania nu a avut atata succes din cauza situatie materiale precare a oamenilor este aceea de manipulare prin Revistele desenate unde  super eroii sunt prezentati in posturi homo, superman il duce in brate( deci peste el) pe cine a salvat el, sau imagini subliminale care sunt incepute cu o imagine pentru adulti si modificata astfel incat sa para un copac de exemplu , desi printre frunze se poate creea imaginea unui penis. Alt model de manipulare este prezentat prin filme in care o scena senzuala intre 2 femei este ceva normal, iar glumele cu tenta sexuala raman ca apreciate deoarece unul dintre actori rade in scena.

Acum care sa fie legatura dintre propaganda asta gay si razboiul rece? Atat SUA cat si Marea Britanie- UK detin SUBMARINE cu focoase NUCLEARE care nu ies la suprafata si pe durata a 3 ani pentru a nu se compromite. Acei tineri care formeaza echipajul submarinului sunt supusi unui stres enorm datorita misiunii care o au si stresului de a te afla la adancime si departe de contacte sociale pe o perioada indelungata asa ca ei chlacheaza psihic si prezinta tot mai mult comportament gay, filmele pe care ei le urmaresc in cabina sunt marka iluminatii si contin acele „frameuri” cu mesaje cu caracter gay sau care induc ideea de a-ti duce misiunea pina la capat! Riscul de a aparea gay la bordul submarinului este extrem de ridicat, iar prin rapoarte capitanul descopera aceste lucruri si instinteaza comandamentul care raporteaza la Casa Alba care face loby pentru gay ca nu cumva un submarin cu controlati mintal sa se supere sa traga cu niste focoase nukleare intr-un oras, ca de exemplu Moscova findca nu sustine „libertatea gay”. Pericolul este real si prezent. In momentul de fata datorita secretelor de stat si militare nu putem sti daca situatia prezentata mai sus nu este in plina desfasurare si SUBMARINUL GAY nu pune presiune pe state pentru intrarea lor in normalitate, am avut bombardierul ENOLA GAY care a lansat bomba atomica pe oras de civili de ce nu am avea si un submarin.

Totusi sa nu ne alarmam findca Dumnezeu a pus si ingeri la o asa putere. In timpul crizei cu Koreea de Nord in luna mai ,administratia SUA a declansat o simulare de atac nuclear cu raspuns imediat, sa dat alarma la mai multe baze nucleare ( In cazul simularilor nu se precizeaza ca este simulare dar echipa responsabila cu lansarea stie ca din cand in cand pot aparea simulari pentru testarea reactiei ), totusi cum SUA mai ales era alarmata de declaratile liderului Koreean  Kim Jong-il  ca va distruge SUA cu bombe atomice, simularea a venit ca o amenintare reala iar ofiterii insarcinati cu contraatacul nuclear au fost presati daca amenintarea este reala sau nu. Comandamentul a tras de timp depasind limita de raspuns ca fiind o simluare  asa ca atacul a fost perceput ca unul real ofiterii trebuind sa lanseze atacul atomic care ar fi ucis peste 70 de milioane de oameni. Acei 17 ofiterii au refuzat sa lanseze atacul atomic in acel moment comandamentul a transmis ca a fost o simulare. Toti cei 17 au fost trasi la raspundere si dusi in fata tribunalului militar astazi nu se cunoaste soarta lor. Daca tinem minte la atacul din 9 septembrie 2001 se derula o simulare de atac cu avioane si in Londra la atacurile de la metrou si autobuz lafel se desfasura o simulare de atac cu bomba. Putini oameni stiu pelanga ce am trecut in acea zi.

Astazi „razboiul rece” dintre ” Nigger” si ” Tar” este unul de ochii lumi pentru a induce frica si pentru desfasurarea planului si impunerea de noi ordine pe agenda ocultei mondiale.  Intre un razboi intre SUA si RUSIA si acceptarea gay  si lesbyce alegeti? Findca asta se face, se impune cu forta ideea de a accepta gay si lesby in societate, se induce o alegere subconstienta  prin declansarea unei frici pentru a fi acceptata o idee care in mod normal nu ar fi fost acceptata.

RAZBOIUL RECE E INCEPUT DEMULT! E INCERCAREA DE A TRANSFORMA SUFLETELE OAMENILOR IN SLOIURI DE GHEATA. Care metaforic nu reactioneaza si nu simt nimic. Domnu cu noi.

Ramaneti pe fregventa. Urmeaza…..

Anunțuri

2 gânduri despre „Ocult vs Ocult = Razboi rece?

  1. Admin, va dau o tema de gandire, pe care va rog sa incercati sa o si verificati. Poate faceti si un articol daca observatia mea se confirma. De ceva timp, constat ca in Bucuresti, cam prin toate mijloacele de transport – ceva mai multi in metrou si pe strada – apar tot mai multi americani. Ba mai mult, vad ca incep sa apara si pe site-le de socializare, cautand (chipurile) doamne/domnisoare pentru casatorie. Sa fie cumva o invazie „invizibila”?

    • Asta e globalizarea, distanta nu mai reprezinta o problema, se urca in avion cu 100.000 de dolari in cont facuti in 2 ani daca era mai sarac peacolo si vine in UE, la noi in tara, isi cumpara pamant la pret de nimic in varfu dealului ca el stie cat de frumos e si cauta natura, romanca frumoasa dar saraca se combina cu el ca e american si face copii alterati euro-dolari. Peurma vin destui la studii la noi in tara, si daca au un minim de suport din state si vad saracia deaici stiu si ei ca o pot pune ieftin de o fata frumoasa. Desigur ca mai vin si cum zici tu pe sistemul „razboiului invizibil” de colonizare a unui teritoriu cu cat mai multe rase ca sa nu fie unitate. Unde nu e unitate, e control. Nu prea se poate face un articol pe tema asta findca in „gandirea normala” orice om e liber sa mearga unde vrea pe planeta si sa isi cumpere pamant si sa se casatoreasca in tara aia. Mai putin romanilor care le trebuie viza pentru america si in nici un caz nu vor cumpara pamant acolo. Toata problema e guvernu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s