TIGANII

Am inceput sa scriu articolul despre agricultura si intre timp cautam informatii despre terenul arabil al Romaniei si stiam eu ca Romanii vine de la oamenii dintre rauri sau oamenii raurilor. Am dat search pe google la cuvantul Romani https://www.google.ro/#sclient=psy-ab&q=romani&oq=romani&gs_l=hp.3…3527.3527.1.3715.1.1.0.0.0.0.0.0     toata lista pina in jos e despre TIGANI carora fratele lor Iliescu si altii le-a dat numele de Romi, peurma am scris Romanii https://www.google.ro/#sclient=psy-ab&q=Romanii&oq=Romanii&gs_l=hp.3  pina in jos pe prima pagina imi da doar Romanii au Talent. M-am suparat, fac urat! Cine suntem noi? Nu sunt xenofob nici rasist dar TIGANII SUNT TIGANI cunoscuti in toata lumea sub numele asta, cigan, tigan, gitano, hitano, gipsi. Acuma decand noi le zicem Romi oficial toata lumea se ia dupa noi si le zic Romi.:( Am vazut documentare la tv in care erau numiti ROmi, cine credeti ca le zice Rromi? nimeni toata lumea le zice Romi cu un singur R . Cunosc tigani saraci  cunosc tigani bogati, cunosc tigani de treaba si cunosc tigani bor**i care controleaza sate intregi findca vad ca Romanii nu sunt uniti, vad Romani care se comporta cu Romanii ca si cu un dusman findca vad ca Tiganii ii supun pe Romani prin comportamentu lor agresiv. Am cunoscut tigani familisti si veseli care desi locuiau intr-o caruta erau bucurosi daca ma uitam la ei cum fac cazane din cupru prin metode rudimentare, acestia sunt adevaratii TIGANI CALDARARI NOMAZI ! pe care „Regele Cioaba” ia luat sub tutela lui, sa auto impus ca rege printre ei cu ajutorul lui iliescu si altora, dupa 89 acestia i-au dat toate avizele necesare in asa numita noua democratie ca acesta sa se poata numi Regele Tiganilor. A primit bani si favoruri din partea clanurilor tiganesti ( Iliescu caci despre el vorbesc) ca sa recunoasca aceasta mafie tiganeasca in spatele careia stau interese mult mai mari, destructurarea teritoriala a romaniei si cedarea olteniei etniei tiganesti. Noroc cu un mare om care isi are locul in randul marilor eroi ai neamului romanesc, Gen Mircea Chelaru care declara in 2001 urmatoarele: ( intreg articolul aici http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/06/30/elitele-intunecate-au-impartit-europa-din-anul-1989/  )

Chelaru: ” Oltenia urma sa se desprinda de România în decembrie 2000″

Generalul Mircea Chelaru: “La vremea respectiva (octombrie 2000) aveam informatii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, si nu numai, de comunitati compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potentiali agresori. Tocmai în acest sens am convocat acea Conferinta de Presa, pentru a descuraja, pentru a atrage atentia acelor structuri ca se stie despre ele si ca exista modalitati de anihilare a lor. Demisia mea a fost legata de acea declaratie. Regret ca am avut dreptate. Fenomenul enclavizarii e real.

Se vrea introducerea in mintea colectiva ca Romi(Tiganii) sunt originari din Romania, ca peste 40 de ani cand va disparea o mare parte din cei batrani care traiesc acum, chiar noi care acum avem 20-25 de de ani vom avea 60-70 de ani atunci, ” EII ” gandesc ca vor putea face lobby pelanga statul Roman sa le „retrocedam” Tiganilor „tara lor de trept”.( Desigur asta nu se va intampla fiindca actualul regim mai are putin pina sa cada iar urmatorul va fi unul drept). Dar totusi obraznicia acestor elite oculte este nemasurata, atacurile etnice la adresa poporului nostru care acuma se numeste Roman, desi pe buna dreptate este consemnat istoric ca locuitorii din nord de dunare isi ziceau romani dar cei din nord erau Ardeleni iar dei din est erau Moldoveni, deci de ce la marea unire sa ales numele de Romania, doar numele uneia dintre zonele care alcatuiesc tara. Mai potrivita era numirea Dacia findca mai mult suntem legati de Daci decat de Romani, Romanii au venit aici pecand dacii sau getii deja traiau aici si era constienti de ei ca natiune, intrebarea ramane de ce Romania la intreaga tara? Eu stiu ca e o conspiratie impotriva celor care se nasc pe aceste pamanturi, este o tehnica psihologica atribuirea numelui invingatorului pierzatorului, ca acesta sa ramana in cap cu ideea ca a fost invins. DACII NU FOST INVINSI ! DACII SUNT LIBERI.! Revenind la problema etnica TIGANI, organizatia Noua Dreapta ( ND) cu intemeietori suspecti, eu nu sunt convins ca ND e cine zice ca e deoarece ia tinerii care au suparare pe guvern si politicieni si le indreapta nemultumirea catre tigani indoctrinandui ca NOUA DREAPTA E MANDRIE NATIONALA, si ca sunt CRESTINI din organizatia ORTODOXA dar prima religie ce-a de crestin ne spune sa iubim pe toata lumea. SI Noua Dreapta e buna la ceva, e bine ca exista dar trebuie sa aibe grija la oamenii care ii are in structurile ei findca fara de indoiala acolo sunt infiltrati spioni din tabera adversa, spioni care de cele mai multe ori reusesc sa urce pina in pozitii de conducere si de acolo schimba incetu cu incetu directivele reale ale ND. ND trebuie sa faca proteste zilnice cu toti membrii in fata parlamentului pentru ca Tiganilor sa le fie luat numele oficial de Romni! Asta daca sunt cine sunt, daca nu…. vor face in continuare proteste anemice in care se vor lauda ca sunt mandrie nationala, dar daca intrebi oamenii pe strada de pe ei nu ii cunoaste nimeni :)) sau zic ca au auzit si atat. Daca ar fi alta conducere la  ND ar schimba directivele organizatiei si in 3 luni ar cadea regimul deci si toate ” problemele” Tiganii, Ungurii, Jidanii, Hotii.tradatorii… etc etc.

Daca ai citit articolul te rog sa intelegi ca TIGANII sunt OAMENI au copii au sentimente, lafel ca noi Romanii au printre ei HIENE si OAMENI FARA VALORI MORALE, iar geoingineria sociala ne invata sa promovam raul. Sunt tiganii oameni buni care merita o viata mai buna,  cum zicem noi ca sunt prosti sau imputiti cum a zis Basescu( sluga masonilor) , va spun ca exista tigani oameni harnici care se sacrifica pentru copii lor, care umbla toata ziua sa vanda ceva ca sa poata duce mancare acasa, tiganii lafel ca noi sunt asupriti in tara asta, si ce daca au unii castele? romanii nu au case mari? au toti tiganii castele? au toti romanii case mari si bogati? . Totusi daca tiganii erau majoritari in tara asta si eram noi etnia probabil eram lafel priviti, ba mai rau, MULT MAI RAU!

Sa facem ceva cu paginile de internet care cand scrii Roman Romani sau Romanii iti arata tigani.  Trimite un email ministrului culturii care este Daniel Barbu cabinet.ministru@cultura.ro si cerei sa ia act de acest lucru.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s