„Prietenii nostrii din state”

http://www.mediafax.ro site masonic dealtfel, ne informeaza ca „Administraţia Statelor Unite tratează „în mod prioritar” problema restituirii de către statul român a proprietăţilor aparţinând Bisericii Greco-Catolice confiscate după anul 1945, conform unei scrisori publicate miercuri de Departamentul de Stat, relatează MTI.” Totusi redactroul nu are nici o critica la aceasta agresiune din partea SUA  care vizeaza in mod PRIORITAR ca Romania sa dea la VATICAN asa pretinsele proprietati confiscate in al 2 razboi mondial. Oare de ce Romania e singura tara care a iesit din al 2 razboi mondial cu PIERDERE TERITORIALA respectiv BASARABIA ? si redactorul nu zice nimic de asta? Presa din Romania nu are nici un interes sa apere atacurile care vin din afara tarii in acest razboi informatic. Daca in timpul razboiului rece SUA se folosea de presa prin fundatia lui Rokefeler ca sa atace alte state in publicatile mari acuzand de apartenenta la comunism niste state care au ales in mod democratic conducerea , tinta lor primara fiind cetatenii statelor unite in mintea carora se introduceau fel si fel de idei false despre tarile pe care ei vroiau sa le atace. Acest fel de razboi din partea presei nu a incetat nici astazi cand presa unei tari este controlata de mari agentii din strainatate, agentii care dicteaza directivele. Romania este supusa controlului audio vizual pe directia TELEVIZORUL TE EDUCA! asa ca se transmit prin audio vizual doar emisiuni sub mediocre care seteaza mintea celui vizat la un nivel scazut de gandire vezi Roata norocului sau Te pui cu blondele , emisiuni regizate ca pese de teatru dar prezentate ca fiind adevarate. Presa, atat scris cat si din audiovizual este DATOARE poporului catre care emite sa il INFORMEZE CORECT si sa apere imaginea tarii in fata atacurilor publicatilor straine. Aceste reactii vin din partea unor hakeri din rezistenta romana  R.N.S ,carora trebuie sa le fim recunoscatori pentru ceea ce fac, va dau ca exemplu in care a fost aparata imaginea Romaniei in presa straina. R.N.S  au „spart” site-ul britanic Daily Telegraph si au lasat un mesaj – „Tiganii nu sunt romani, idiotilor!”. si „Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi încearca sa îsi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.

Aceasta reactie nu e una de atac!  e una de contraofensiva in fata atacului cand realizatorii Top Gear au spus „Ne imaginam ca în România este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre în tigani” articolul il gasiti aici http://www.albaiulianul.ro/eveniment/item/959-tiganii-nu-sunt-romani-idiotilor-scriu-hackerii-romani-in-daily-telegraph.html  .Top Gear fiind o emisiune si o publicatie extrem de importanta in UK si SUA. Macar R.N.S sa ne apere daca in presa romaneasca nu a aparut nici o contra la aceste afirmatii.

Revin la publicatia online http://www.mediafax.ro unde va rog sa accesati orice domeniu din categoriile de selectare respectiv politica cultura economie si sa vedeti prin ochiul presei care e progresul tarii, va spun eu 0 nimic absolut 0 . Poti da cu 40 de pagini in spate si nu ai sa vezi o stire care sa prezinte evolutia tarii o fabrica deschisa, un spital nou construit(inafara de particular) kilometrii intregi de autostrazi. decat 56 in 12 ani, sau sa mai zic ca sa scrie ca a crescut productia si PIBul romanesc , nici vorba de asa ceva stirile sunt fabricate in asa fel incat sa ne arate ca suntem o tara mica fara prea multa importanta si evolutia in economia noastra vine cand ne imprumutam de la FMI sau UE. RUSINE MEDIAFAX ca esti sluga celor din state.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s